FoxFishing - Categorii
Cosul tau

INSTRUMENTE DE NADIRE

FOX Carp Fishing Instrumente de nădire

Model: CCC049
Bac pentru apa din gama FOX fabricat din PVC cu imbinari "sudate" si o capacitate generoasa, ce poate fi folosit pentru curatarea mainilor, amestecarea groundbait-urilor etc. Are design pliabil pentru depozitare si transport facil si dispune de un inel superior rigid pentru umplere usoara. Cord..
64,80Lei
Model: CAC672
• Construcție din plastic ușor, flexibil, foarte robust. • Forma proiectată CAD pentru distanța maximă. • Mâner din cauciuc anti-alunecare. • Disponibil cu diametrul de 20mm..
85,50Lei
Model: CAC673
• Construcție din plastic ușor, flexibil, foarte robust. • Forma proiectată CAD pentru distanța maximă. • Mâner din cauciuc anti-alunecare. • Disponibil cu diametrul de 26mm..
85,50Lei
Model: CAC608
• Construcție ușoară, din carbon.• Port de încărcare la îndemână, plasat deasupra mânerului pentru nădire rapidă, precisă, cu un minim de efort.• Reduce durerile de braț care apar în urma nădirilor grele cu cobre din plastic sau metal.• Mânerul este de formă ovală, pentru a preveni răsucirea în mână..
445,50Lei
Model: CAC629
Detalii Baston de nadire Fox Rangermaster Carbon 26mmBaston de nadire Fox Rangermaster Carbon 26mm.Caracteristici:- Constructie usoara, din carbon.- Port de încarcare la îndemana, plasat deasupra manerului pentru nadire rapida, precisa, cu un minim de efort.- Reduce durerile de brat care apar în urm..
445,50Lei
Model: CPT028
Rezerva Elastic pentru Prastie FOX Rangemaster®, 2buc/blisterElastic de rezerva pentru toate modele de prastie din gama FOX Rangemaster®. Mod de ambalare: 2buc/blister...
31,50Lei
Model: CTL001
Patru modele de Baiting Spoon disponibile acum.Modelul boilie mare este perfect pentru toate varietățile de momeli, inclusiv boiliesuri și peleți.Design excelent, extrem de puternic, turnat ușor.Livrat cu mâner din aluminiu cu șuruburi, care include un cablu de mână...
86,40Lei
Model: CTL004
Modelul spoon LARGE este perfect pentru toate varietățile de momeli,inclusiv boiliesuri si peleteDesign excelent, turnata, configurata puternic. Prevazuta cu surub la maner si  cablu textil pentru mana. ..
86,40Lei
Model: CTL002
Patru modele de Baiting Spoon disponibile acum.Modelul Mini - ideală pentru încărcarea spodurilor, încărcarea cuvei de momeală cu momeală, pentru amestecarea ingredientelor și a momelii controlate atunci când sunt necesare numai cantități mici.Design excelent,extrem de puternic, turnat ușor.Livrat c..
73,80Lei
Model: CTL003
Patru modele de Baiting Spoon disponibile acum.Modelul spoon particle - prezintă sloturi pentru drenajul lichidului, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea semintelor, facand selectia lichidului de partea solida.Design extrem de puternic, turnat ușor.Livrat cu mâner din aluminiu cu șurub, care in..
86,40Lei
Model: CBT006
Galeata Fox Camo Square Buckets 10l.- design robust.- maner realizat din metal rezistent.- este un accesoriu perfect pentru depozitarea nadei si a momelilor.- forma patrata le face mai usor de aranjat/depozitat.- vopsea exterioara unica Fox Camo.- capacitate: 10l, dimensiuni 28 (w) x 24.5 (d) x..
47,00Lei
Model: CBT007
Galeata Fox Camo Square Buckets 17l.- design robust.- maner realizat din metal rezistent.- este un accesoriu perfect pentru depozitarea nadei si a momelilor.- forma patrata le face mai usor de aranjat/depozitat.- vopsea exterioara unica Fox Camo.- capacitate: 17l; dimensiuni 28.5 (w) x 25.5 (d)..
62,00Lei
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.