FoxFishing - Categorii
Cosul tau

ROD POD-URI, PICHETI, SUPORTI LANSETE

FOX Carp Fishing Suporturi Pentru Lansete

Model: CAC688
- Concepute pentru a se fixa pe picheți. Au ca scop menținerea liniei principale de pescuit în condiții de siguranță, la distanță de eventualele agățături ale vadului atunci când pescuiți din barcă în stilul Continental; - C-Guards sunt folosite pentru a regla unghiul urmat de fir în jurul unui..
58,50Lei
Model: CBB010
Concepute pentru a adauga ceva mai mult spatiu intre avertizori si buzzbarii din seria Black Label. Fabricate din aluminiu anodizat negru, se potrivesc cu toti buzzbarii din seria Black Label...
36,00Lei
Model: CAC689
- Concepute pentru a se fixa pe picheți. Au ca scop menținerea liniei principale de pescuit în condiții de siguranță, la distanță de eventualele agățături ale vadului atunci când pescuiți din barcă în stilul Continental; - Două modele disponibile: C-Guard și Y-Guard; - Y-Guards sunt folosi..
58,50Lei
Model: CRP021
Buzz Bar Fox Extra Wide 4 Rod, 2buc/setBuzz bar Extra Wide echipat cu prindere dubla (goal post) pentru stabilitate maxima. Setul contine doi buzz bari fata-spate. Buzz bar-ul pentru partea din fata masoara 72cm (distanta intre posturi 25cm), in timp ce buzz bar-ul pentru partea din spate masora 67c..
228,60Lei
Model: BB7668
Buzz bari Fox ajustabili si extensibili pentru 3 posturi. Setul contine doua piese fiind foarte ultil si practic. Se pot folosi pe majoritatea rod pod-urilor existente pe piata, sau pe orice suport cu filet universal.Material: aluminiu 5/8”;Buzzbari extensibili;Numar posturi: 3;Mod de ambalare: 2buc..
194,40Lei
Model: CRP032
Extrem de popular, modelul original Ranger a fost în gama noastră pentru mai mulți ani. Cu toate acestea, datorită evoluției materialelor a și a procesului de producție, suntem acum în măsură să vă oferim noul și îmbunătățitul Ranger MK2. MK2 este disponibil în versiuni de 3 și 4 lansete și benefici..
179,10Lei
Model: CBI124
Clips proiectat pentru linii inguste de pescuit. Tija reglabila de tensionare pentru a permite acomodarea firelor monofilament cu diametru redus. Poate fi folosit si cu bobinele de lumina atunci cand pescuiti cu linii de slabire pentru a indica o crestere a muscaturii. Marimea este univers..
43,20Lei
Model: CAC596
 Proiectate pe calculator în CAD, clipsurile de linie retin firul în siguranta, fara aprovoca daune. Firul sta într-un mic locas dedicat, format chiar între bratul clipsului si blancullansetei, astfel ca nu este deteriorat. O pelicula din cauciuc previne deteriorarea blancului. Disponibil în dou..
45,90Lei
Model: CRP035
- Contine toate elementele necesare pentru a crea un Rod Pod compact Black Label pentru 3 posturi. - Kitul cuprinde: 1 x Compact Pod, 2 x 6ins / 15cm picheți Cam-Lok, 2 x 9ins / 23cm picheți Cam-Lok, 1 x pereche de buzzbari ficsi pentru 3 posturi si 1 x kit de conversie. - Kitul este livra..
1.101,60Lei
Model: CBR006
Noua versiune redusă a originalului Fox Duo Grip Rear Rest. Construit din nailon flexibil cu o incrustare din cauciuc „soft-touch” care permite capului să se flexeze și să se ajusteze la diametrul tijei alese. Ambele mânere Skinny Cork și Skinny Duplon sunt găzduite în zona superioară.Mânerele presc..
30,60Lei
Model: CBB007
Conceput pentru a transforma toti buzzbarii Black Label in sistem Goal Post. Permite ca buzzbarii si pichetii din aceiasi gama sa se potriveasca cu rod pod ul Black Label. Contine 4x suruburi, 2 capace obturatoare si 1 x cheie de tip Allen...
40,50Lei
Afişare 1 - 12 din 76 (7 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.