FoxFishing - Categorii
Cosul tau

CUTII DE STOCARE UNELTE SI ACCESORII

Model: CAC393
Proiectat pentru stocarea în siguranță a tuturor momelilor cu talpă Fox Bait Tubs este prevăzut cu un capac etanșat din cauciuc, cu o garnitură de etanșare din cauciuc O, care permite stocarea fără a se împrăștia sau a scurgerilor lichidului din interior.Materialul plastic din care sunt facute e foa..
77,40Lei
Model: CAC394
Proiectat pentru stocarea în siguranță a tuturor momelilor cu talpă Fox Bait Tubs este prevăzut cu un capac etanșat din cauciuc, cu o garnitură de etanșare din cauciuc O, care permite stocarea fără a se împrăștia sau a scurgerilor lichidului din interior.Borcanele Fox sunt perfecte pentru pastrarea ..
73,80Lei
Model: CBX083
Fox Magnetic Rig Box Lids sunt capace rigide cu profil ultra-subtire, fabricate din polipropilena rezistenta la socuri mecanice si actiunea coroziva a apei, special concepute pentru atasarea la penarele rigide F-Box Magnetic Large Rig Box Systems. Partea superioara a capacelor este prevazuta cu grad..
63,00Lei
Model: CBX082
Fox Magnetic Rig Box Lids sunt capace rigide cu profil ultra-subtire, fabricate din polipropilena rezistenta la socuri mecanice si actiunea coroziva a apei, special concepute pentru atasarea la penarele rigide F-Box Magnetic Medium Rig Box Systems. Partea superioara a capacelor este prevazuta cu gra..
54,90Lei
Model: CBX076
Cutie Fox Hook Storage Boxes, 2buc/setCaracteristici:Sistem de stocare conceput pentru a va mentine carligele protejate si organizate;Insertiile de cauciuc turnat pastreaza carligele individual, pentru a se asigura ca acestea sa nu fie deteriorate in timpul transportului;Doua dimensiuni disponibile:..
45,00Lei
Model: CBX001
Set perfect pentru stocarea tuturor accesoriilor de dimensiuni medii si mici, a firelor pentru monturi si a rigurilor. Cutia Fox Deluxe Large Double are un design fata/verso unic care maximizeaza spatiul de stocare si permite accesul usor la componente. Capacul transparent are imprimata o rigla pent..
504,00Lei
Model: CBX002
Set perfect pentru stocarea tuturor accesoriilor de dimensiuni medii si mici, a firelor pentru monturi si a rigurilor. Cutia Fox Deluxe Medium Double are un design fata/verso unic care maximizeaza spatiul de stocare si permite accesul usor la componente. Capacul transparent are imprimata o rigla pen..
336,60Lei
Model: CBX004
Set perfect pentru stocarea majoritatii accesoriilor de dimensiuni medii si mici, a firelor pentru monturi si a rigurilor. Cutia Fox F-Box Deluxe Medium Single are capacul transparent cu rigla imprimata pentru masurarea rigurilor si permite vizibilitatea continutului. Compartimentele pot fi reglate ..
205,20Lei
Model: CBX007
Cutie perfecta pentru stocarea mai multor accesorii de dimensiuni medii si mici, a dispenserelor pentru fire de forfac si a placilor pentru riguri. Capacul transparent are imprimata o rigla pentru masurarea rigurilor si permite vizibilitatea continutului, iar compartimentele pot fi reglate in dimens..
188,10Lei
Model: CBX006
Solutia perfecta pentru depozitarea accesoriilor,cutia F Box Deluxe este furnizata cu o varietatede cutii de diferite dimensiuni si compartimenteinterioare, astfel încât sa aveti un sistemcomplet de stocare, potrivit pentru absoluttoate accesoriile si elementele dvs. terminale.CUTIE F BOX® MEDIE, DU..
188,10Lei
Model: CBX075
Sistem de stocare conceput pentru a va mentine carligele protejate si organizate;Insertiile de cauciuc turnat pastreaza carligele individual, pentru a se asigura ca acestea sa nu fie deteriorate in timpul transportului;Dimensiunea disponibila: Large (18 carlige) ;Va gazdui fara probleme carlige cu d..
40,50Lei
Model: CAC425
Cutie speciala pentru depozitarea momelilor foarte rezistenta.Detalii:Dimensiuni: 26x18cm;Material: plastic;..
31,50Lei
Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.