FoxFishing - Categorii
Cosul tau

CARP CARE

FOX Carp Fishing Carp Care

Model: CCC047
Țesătură din PVC 210Denier, moale la atingere și cu orificii pentru drenaj la fiecare capăt; Suprafață extrem de rezistentă și sigură pentru o protecție cât mai optimă a peștilor. Pentru o protecție suplimentară a peștilor, nu există bare la nici un capăt al saltelei.Înălțimea redusă  perm..
711,00Lei
Model: CCC035
Asigurata cu fermoar pe trei laturi, plasa va sta perfect plata pe salteaua de primire în ateptareapetelui. Plasa fl otanta STR (Reinere pe Termen Scurt) are barele laterale îmbracate complet înfl otoare i susin un material uor, din plasa ecologica cu ochiuri mari care faciliteaza un fl ux con..
324,00Lei
Model: CCC027
 Conceput pentru a asigura protectie si securitatemaxima, atunci când este necesara retinerea capturii Dimensiuni: 140cm x 100cm Buzunar extern din plasa, asigurat cu fermoar, caregazduieste un marcaj flotant de tip H (cu sloturipentru izotopi) prevazut cu cordon de 10m Sistem unic de fixare a c..
135,00Lei
Model: CCC043
Salteaua de primire Fox Unhooking reprezinta o solutie fara compromisuri pentru protectia pestilor, datorita materialelor de calitate non toxice din care este realizata. Fiind foarte spatioasa mentine pestele in siguranta pana in momentul pregatirii aparatului de fotografiat.Detalii:Dimensiuni: 102x..
193,50Lei
Model: CCC034
Revolutionara saltea de receptie Easy Mat a luat lumea pescuitului la crap complet penepregatite atunci când a fost lansata, iar asta datorita inovatiei si designului din spateleprodusului. Dupa cum îi cum sugereaza si numele (Easy), aceasta saltea este foarte usor deutilizat. Benefi ciaza de un des..
448,20Lei
Model: CCC048
Salteaua de primire Fox Carpmaster Cradle reprezinta o solutie fara compromisuri pentru protectia pestilor, datorita materialelor non toxice din care este realizata. Fiind foarte spatioasa, salteaua de tip cradle (leagan) dispune de un cadru din aluminiu usor, dar rezistent, 4 picioare cu talpici an..
765,00Lei
Model: CCC037
Tripod Fox WeighingNoul Tripod Fox este ideal pentru pescarii care pescuiesc singuri sau care prind crapi foarte mari si au nevoie de sprijin suplimentar pentru citirea precisa a greutatii acestora.Caracteristici:Material: otel de calitate superioara;Dimensiuni strans: 98cm;Montat din carlig pana in..
215,00Lei
Model: CCC026
Asigurata cu fermoar pe trei laturi, plasa va sta perfect plata pe salteaua de primire in asteptareapestelui. Plasa fl otanta STR (Retinere pe Termen Scurt) are barele laterale îmbracate complet înfl otoare si sustin un material usor, din plasa ecologica cu ochiuri mari care faciliteaza un fl ux con..
259,20Lei
Model: CCC044
Saltea de primire cu parti laterale gonflabile si capac, care asigura manipularea pestelui si scoaterea carligului in siguranta. Un mare avantaj este si faptul ca acest model de saltea se poate desumfla si se pliaza, fiind foarte usor de transportat si depozitat. De asemenea vine echipata cu geanta ..
711,00Lei
Model: CEI155
      În urma cererii foarte mari, suntem acum în măsură să oferim pescarilor aceste  noi și îmbunătățite modele de cântare digitale, care sunt capabile să cântărească chiar și cei mai corpolenți crapi. Au un design compact și sunt extrem de ușor de utilizat.• Buton O..
518,00Lei
Model: CCC036
Nou model de bara de cântarire conceputa cu scop dublu. Poate fi folosita atât ca baraclasica de cântarire, cât si ca atasament în prelungirea unei cozi de minciog. Design compact(segmentat în trei parti) si livrat în propria geanta de transport si protectie.CARACTERISTICI Format din 3 segmente - d..
108,00Lei
Model: CCC045
Saltea de primire cu parti laterale gonflabile si capac, care asigura manipularea pestelui si scoaterea carligului in siguranta. Un mare avantaj este si faptul ca acest model de saltea se poate desumfla si se pliaza, fiind foarte usor de transportat si depozitat. De asemenea vine echipata cu geanta ..
873,00Lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.