FoxFishing - Categorii
Cosul tau

BAGAJERIE

Model: CLU386
Livrată cu geantă gratuită pentru momeli; Perfectă pentru uscarea boiliesurilor la aer atunci când pescuiți în partide mai lungi.Mânere ranforsate pentru transport / agățare; Imprimeu unic cu patern Fox Camo; Fermoare rezistente la uzură;100% poliester tratat 500 denier; Dimensiune 48 cm x 51 cm...
73,80Lei
Model: CLU385
Livrată cu geantă gratuită pentru momeli; Perfectă pentru uscarea boiliesurilor la aer atunci când pescuiți în partide mai lungi; Mânere ranforsate pentru transport / agățare.Imprimeu unic cu patern Fox Camo; Fermoare rezistente la uzură; 100% poliester tratat 500 denier; Dimensiuni :30cm x 38cm...
64,80Lei
Model: CLU388
Geantă pentru nadă cu destinație dublă; Plasă integrată de tip "drop down" cu eliberare rapidă prin intermediul unui singur fermoar, pentru uscarea rapidă la aer a nadelor; Perfectă pentru uscarea boiliesurilor la aer atunci când pescuiți în partide mai lungi.Mânere de transport din poliester c..
125,10Lei
Model: CLU387
Geantă pentru nadă, cu destinație dublă; Plasă integrată de tip "drop down" cu eliberare rapidă prin intermediul unui singur fermoar, pentru uscarea rapidă la aer a nadelor; Concepută pentru a se încadra perfect în locașurile din față ale tuturor modelelor de cărucioare Explorer.Perfectă pentru..
99,00Lei
Model: CLU400
Material poliester 500 Denier tratat 100% și stilizat în paternul unic Fox Camo.Fermoare duble, rezistente la uzură. Livrată cu 2 farfurii pătrate, 2 căni ceramice, 2 x cuțite, 2 x furculițe, 2 x linguri, 1 x linguriță, 1 x tirbușon / desfăcător sticlă, 1 x placă tocător, 4 x vase pentru depozitare ..
669,60Lei
Brand: Fox Model: CAC783
FOX SESSION STORAGENoul produs de la Fox, spatiu de stocare este impartit in 3 compartimente ce ofera un spatiu generos pentru depozitarea si organizarea echipamentului in interiorul cortului. Produs multifunctional, capacul superior poate fi folosit pe post de masa, avand astfel si o alta utilizare..
553,00Lei
Model: CLU300
Geanta Fox Camolite Buzz Bar, 34x23x6cmCamolite Buzz Bar este o geanta fabricata din poliester 500D rezistent la uzura si impermeabil, special conceputa pentru depozitarea tijelor de buzz bars cu 3 posturi. La interior geanta dispune de pereti captusiti cu EVA ce impiedica lovirea accidentala a buzz..
151,20Lei
Model: CLU284
 Ideala pentru stocarea de obiecte precum vase de bucatarie, butelii de gaz, etc Proiectata pentru a se potrivi perfect în interiorul central al genii Barrow Bag depe caruciorul Barrow Explorer Mânerele laterale o fac mai uor de extras din interiorul genii Barrow Bag de pecaruciorul Barrow Exp..
110,70Lei
Model: CLU285
Geanta extrem de incapatoare, capabila sa transporte mulinete, o mare parte din accesoriile pentru pescuit, dar si imbracaminte. Se incadreaza perfect pe caruciorul Fox Explorer Barrow, iar panoul din spate a fost special proiectat pentru fixarea pe acesta. Buzunarul frontal poate gazdui o cuti..
512,10Lei
GEANTA FOX FX CARRYALL MEDIE
Transport Gratuit
Model: CLU245
Construita din Cordura (material textil premium, extrem de rezistent), cu fermoare robuste de 10mm, curea pentru umar ergonomica si manere rezistente din EVA. Baza gentii este intarita si impermeabila.Buzunarul frontal este special conceput pentru a primii o cutie de accesorii Fox F Box mare. Buzuna..
450,90Lei
Model: CLU282
 Dublata cu o captuseala termica de calitate superioara Ideala pentru stocarea de elemente precum momeala si produsele alimentare Proiectata pentru a se potrivi perfect în interiorul central al gentii Barrow Bag de pe caruciorul Barrow Explorer Mânerele laterale o fac mai usor de extras din inte..
160,20Lei
Model: CLU405
Geanta cu design slim din gama Fox, fabricata din poliester 500D, recomandata pentru depozitarea accesoriilor esentiale de pescuit cum ar fi: role de fir, monturi, plumbi, foarfece, plute de pescuit si/sau alte elemente terminale etc. Geanta este prevazuta cu strat de protectie exterior rezistent la..
129,60Lei
Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.