FoxFishing - Categorii
Cosul tau

ACCESORII-SCAUNE MODULAREModel: GMB117
Matrix Swivel Seat - pliabil pentru transportul usor- sezut si spatar captusite- include suportul- compatibil cu scaunele modulare Matrix...
604,80Lei
Model: GMB131
Rotile de mana inlocuibile (cu diametrul de 25mm) pot fi folosite pe toate cutiile si picioarele din gama S25 Superbox si orice alt sistem care utilizeaza acelasi diametru. Concepute pentru a fi usor de manevrat cu mainile reci sau ude, pentru a va asigura ca acestea pot fi intotdeauna stranse cores..
28,80Lei
Model: GBT023
 MATRIX RIDDLE INSERT FINE MESH (3MM)Proiectata pentru a se potrivi cu marginea interschimbabila pentru site Matrix.Sita cu finisaje din otel inoxidabil pentru a preveni coroziunea.Sita fina de 3mm ideala pentru a cerne groundbait sau viermusi mici (pinkies).Dimensiune compacta la transport...
70,00Lei
Model: GBT025
MATRIX RIDDLE INSERT LARGE MESH (6MM)Proiectata pentru a se potrivi cu marginea interschimbabila pentru site Matrix.Sita cu finisaje din otel inoxidabil pentru a preveni coroziunea.Sita fina de 6mm ideala pentru a cerne groundbait sau viermusi mici (pinkies).Dimensiune compacta la transport...
70,00Lei
Model: GBT024
 MATRIX RIDDLE INSERT MEDIUM MESH (4MM)Proiectata pentru a se potrivi cu marginea interschimbabila pentru site Matrix.Sita cu finisaje din otel inoxidabil pentru a preveni coroziunea.Sita fina de 4mm ideala pentru a cerne groundbait sau viermusi mici (pinkies).Dimensiune compacta la transport...
70,00Lei
Model: GMB153
Țesătură 1080D PU Durabilă și rezistentă la apă;Cusături elastice pentru montare sigură;Concepută pentru a se potrivi cu orice fel de scaun Matrix (scaun prevăzut cu perne);Logo vizibil Matrix imprimat...
52,20Lei
Model: GMB051
Suport Lateral Matrix 3D Cross Arm Long Pentru Scaun ModularAccesoriile Matrix 3D sunt prevazute cu inele suplimentare cu diametre de 25mm si 30mm, care se introduc in orificiile destinate atasarii la scaunele modulare. Practic, pentru picioarele cu o grosime de 2.5cm si 3cm se alege inelul cu acela..
48,60Lei
Model: GMB151
Noua bara 3D Extending Tool a fost proiectată cu atenție, pentru a veni în întâmpinarea pescarului modern, care are nevoie de versatilitatea unui produs premium. Bara va gestiona confortabil 4 juvelnice când este complet extinsă și este livrată cu 3 nuci unice de fixare.- Concepută pentru a se potri..
345,60Lei
Model: GMB054
Suport Lateral Matrix 3D Protector Bar 2 Head Short Pentru Scaun ModularAccesoriile Matrix 3D sunt prevazute cu inele suplimentare cu diametre de 25mm si 30mm, care se introduc in orificiile destinate atasarii la scaunele modulare. Practic, pentru picioarele cu o grosime de 2.5cm si 3cm se alege ine..
63,90Lei
Model: GBA041
6 Kit Roost capabil să găzduiască 6 top kits;Spumă EVA în modelată în formă specială, concepută special pentru a fixa în siguranță kiturile chiar și în perioade cu vânt puternic;Dispun de o singură articulație cu eliberare rapidă 3D-R;Opțiuni multiple de montaj;Pot fi folosite atât pentru kituri de ..
81,90Lei
Model: GBA042
8 Kit Roost capabil să găzduiască 8 top kits;Spumă EVA în modelată în formă specială, concepută special pentru a fixa în siguranță kiturile chiar și în perioade cu vânt puternic;Dispun de o singură articulație cu eliberare rapidă 3D-R;Opțiuni multiple de montaj;Pot fi folosite atât pentru kituri de ..
86,40Lei
Model: GBA044
În situații cu spațiu limitat pe zonele de pescuit, de cele mai multe ori nu putem folosi picioarele de susținere. Astfel, brațul pentru suport lateral al tăvii oferă o soluție practică, mai ales atunci când folosiți tăvi laterale cu dimensiuni mari.Proiectat pentru a vă susține tava laterală fără u..
125,10Lei
Afişare 1 - 12 din 95 (8 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.