FoxFishing - Categorii
Cosul tau

BAGAJERIE SI BACURI DE NADA

Model: GLU089
Geanta compacta din gama Matrix Ethos® Pro, fabricata din EVA rezistent si durabil, complet impermeabila, capabila sa transporte 3 juvelnice plus capuri de minciog. Cusaturile lipite sunt etanse, impiedicand scurgerea accidentala si raspandirea mirosurilor neplacute. Geanta dispune de fermoare ..
225,00Lei
Model: GLU065
Bac de nada din gama Matrix Ethos®, confectionat din EVA impermeabil si rezistent, perfect pentru transportul boiliesurilor, peletelor, mixurilor de momitor sau a altor nade. Se poate plia cand este gol, pentru maximizarea spatiului de transport si depozitare. Capacul bacului de nada Fox Royale..
80,10Lei
Model: GLU066
Bac de nada din gama Matrix Ethos®, confectionat din EVA impermeabil si rezistent, perfect pentru transportul boiliesurilor, peletelor, mixurilor de momitor sau a altor nade. Se poate plia cand este gol, pentru maximizarea spatiului de transport si depozitare. Capacul bacului de nada Fox Royale..
86,40Lei
Model: GLU064
Bac pentru nada din gama Ethos® a producatorului Matrix, conceput special pentru stocarea si protectia nadelor si momelilor. Recipientul este captusit cu material EVA impermeabil si rezistent, dispune de inel de varf rigid, iar baza este ranforsata pentru o rezistenta sporita.Capacitate: 10 Litri;Ma..
63,00Lei
Model: GLU063
Bac pentru nada din gama Ethos® a producatorului Matrix, conceput special pentru stocarea si protectia nadelor si momelilor. Recipientul este captusit cu material EVA impermeabil si rezistent, dispune de inel de varf rigid, iar baza este ranforsata pentru o rezistenta sporita.Caracteristici:Capacita..
49,50Lei
Model: GLU061
Bac de nada din gama FOX, fabricat din PVC cu imbinari "sudate" si o capacitate de 4.5 litri, ce poate fi folosit pentru curatarea mainilor, amestecarea groundbait-urilor etc. Are design pliabil pentru depozitare si transport facil si dispune de un inel superior rigid pentru umplere usoara. Cordonul..
45,00Lei
Model: GAC295
Banda de protectie pentru lansete confectionata din neopren flexibil. Banda poate fi atasata cu usurinta peste o lanseta, fiind securizata velcro impotriva alunecarii. Banda poate de asemenea sa mentina momitorul sau plumbul in pozitie, pentru a impiedica lovirea acestuia in timpul transportului de ..
27,90Lei
Model: GLU083
Geanta din gama Matrix Ethos Pro® Feeder, confectionata din poliester impermeabil si durabil, recomandata pentru depozitarea diferitelor accesorii de pescuit din gama feeder. Geanta are baza ranforsata pentru rezistenta suplimentara, si vine la pachet cu doua cutii din plastic rigid si rezisten..
179,10Lei
Model: GLU104
Matrix Aquos Bait Cool Bag confectionate din materiale de calitate superioara. Geanta spatioasa destinata pastrarii momelii vii sau a groundbait-ului. Gentile Carryall de la Matrix ofera solutii optime pentru transportul unei game variate de accesorii de pescuit necesare partidelor prelung..
151,20Lei
Model: GLU103
Matrix Aquos Carryall confectionate din materiale de calitate superioara si avand un design practic, gentile Carryall de la Matrix ofera solutii optime pentru transportul unei game variate de accesorii de pescuit necesare partidelor prelungite. Geanta Aquos Carryall are o compartimentare excele..
216,00Lei
Model: GLU091
Geanta din gama Matrix Ethos® Pro Jumbo, confectionata din polyester 800D rezistent si durabil, cu baza ranforsata si impermeabila din PVC, destinata transportului suportilor pentru lansete, sau a diverselor accesorii pentru scaune modulare (bare de accesorii, brat de alimentare, picoare de scaun et..
268,20Lei
Model: GLU107
Proiectat pentru a oferi solutia completa pentru depozitarea momelilor. Construit din EVA rezistent si avand imbinarile sigilate termic, aveti garantia ca este complet rezistent la apa. Designul cu doua straturi permite depozitarea momelilor in compartimentul de baza, unde temperatura este constanta..
280,80Lei
Afişare 1 - 12 din 42 (4 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.