FoxFishing - Categorii
Cosul tau

SCAUNE,UMBRELE SI ACCESORII

Model: GBC002
Scaun cu design inovativ, conceput atat pentru pescarii de stationar, cat si pentru cei de crap. Dispune de picioare frontale cu diametru de 25mm si de extensii la picioarele din spate pe care pot fi fixate majoritatea accesoriilor destinate scaunelor modulare: tavite, brate de sustinere umbrele, ba..
604,00Lei
Model: GUM007
Umbrela Space Brolly utilizeaza un mecanism revolutionar STS, proiectat special in ideea optimizarii spatiului interior, reducand lungimea barei centrale si pozitionand-o cat mai mult in spatele umbrelei, pentru a nu deranja persoana ce sta la adapost. Implicit si blocul central de spite a fost depl..
432,00Lei
Model: GUM006
Umbrela Over The Top Brolly este confectionata din polyester rezistent si durabil. Cadrul este usor si rezistent iar stalpul central este extra-lung, oferind o deschidere suficient de spatioasa. Diametrul este de 115 cm (45") si este recomandata si pentru "pole fishing" datorita spatiului de transpo..
358,20Lei
Model: GBC001
Scaun Matrix Accessory ChairScaun cu design inovativ, conceput atat pentru pescarii de stationar, cat si pentru cei de crap. Dispune de picioare frontale cu diametru de 25mm, pe care pot fi fixate majoritatea accesoriilor destinate scaunelor modulare: tavite, brate de sustinere umbrele, bacuri de na..
367,00Lei
Model: GUM008
Umbrela de protectie a nadei + brat modular de sustinere, extrem de versatil si eficient, completat cu fitinguri 3D, ce se va potrivi cu cele mai populare scaune modulare de pe piata. Umbrela este confectionata din material impermeabil de inalta calitate, si are rolul de a acoperi tava laterala, pen..
268,20Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)