FoxFishing - Categorii
Cosul tau

TERMINATOR

Model: NRD294
Lansetele Terminator au fost proiectate special pentru iubitorii de spinning care prefera pescuitul cu jig-uri medium-heavy. Lanseta este construita pe un blank din fibre de carbon IM9 Multi Directional Carbon (MDC) exceptional de usor, sensibil, dar care dispune de o rezerva de putere suplimentara,..
819,00Lei
Model: NRD200
Destinate pescuitului la rapitori cu jiguri nu foarte grele si naluci moi de dimensiuni mai mici, lansetele Terminator Pro Jigger Finesse isi demonstreaza calitatile atat la pescuitul din barca, cat si de pe mal. Gama cuprinde 2 modele cu actiune rapida, datorita careia aruncarile sunt mai lungi si ..
1.022,40Lei
Model: NRD204
Destinate spinning-ului la rapitori de talie mare cu voblere grele sau shad-uri de mari dimensiuni , lansetele Terminator Pro Big Bait Spin isi demonstreaza calitatile atat la pescuitul din barca, cat si de pe mal. Gama cuprinde 2 modele cu actiune rapida, datorita careia aruncarile sunt mai lungi s..
1.044,00Lei
Model: NRD206
Numele spune totul! Lanseta Terminator Pro Dropshot a fost proiectata exclusiv pentru pescuitul la dropshot. Aceasta lanseta are un varf extrem de sensibil, perfect pentru detectarea celor mai subtile atacuri. Pe masura ce ajungem la segmentul superior dinspre cotor al lansetei, regasim suficient..
896,40Lei
Model: NRD207
Numele spune totul! Lanseta Terminator Pro Dropshot a fost proiectata exclusiv pentru pescuitul la dropshot. Aceasta lanseta are un varf extrem de sensibil, perfect pentru detectarea celor mai subtile atacuri. Pe masura ce ajungem la segmentul superior dinspre cotor al lansetei, regasim suficien..
963,00Lei
Model: NRD209
Destinate pescuitului cu naluci usoare la majoritatea speciilor de rapitori, lansetele Terminator Pro Twitch & Jig isi demonstreaza calitatile la tehnici de dropshoting sau light jigging. Gama cuprinde 2 modele cu actiune rapida, datorita careia aruncarile sunt mai lungi si controlul asupra ..
825,30Lei
Model: NRD210
Lansetele Terminator Pro Twitch & Jig au fost proiectate pentru pescarul care prefera pescuitul cu naluci light. Indifirent daca preferati pescuitul light cu jiguri, la dropshot sau cel cu spinnere ori naluci hard, aceasta lanseta este instrumentul perfect pentru a le lansa si recupera pe to..
821,70Lei
Model: NRD211
Cu o putere de 14-35g, lanseta Terminator Pro V Jig isi demonstreaza calitatile in majoritatea situatiilor de pescuit vertical. Datorita lungimii de doar 1.98m, trasaturile vor fi detectate instantaneu, permitand pescarului sa reactioneze rapid. Blank-urile responsive sunt confectionate din carb..
660,60Lei
Model: NRD212
Fara indoiala Terminator Pro Light Game este cea mai usoara lanseta pe care o veti gasi in portofoliul Rage Fox. Cu o actiune de 0.5-6g, stii imediat ca aceasta este o lanseta delicata, proiectata special pentru fanii pescuitului ultralight, care vizeaza specii ca pastrav sau biban. Fie ca prefe..
783,00Lei
Model: NRD213
Lanseta a fost proiectata pentru a lucra cu naluci incadrate in intervalul 1-8g si este perfecta pentru pescuitul in functie de specii, cum ar fi bibanul si pastravul. Multi pescari si-au dat seama cat de distractiv poate fi pescuitul la rapitor cu unelte ultralight, iar aceasta lanseta garantea..
783,00Lei
Brand: Fox Rage Model: NRD214
Cu o putere de 2-10g, lanseta Terminator Pro Finesse Game Spin isi demonstreaza calitatile la tehnici de jigging sau dropshoting, atunci cand pescuiti cu jiguri usoare, rotative sau crank-baits de dimensiuni reduse dupa rapitori de talie mica. Datorita lungimii de doar 2m, trasaturile vor fi det..
781,20Lei
Model: NRD199
Destinate pescuitului la rapitori cu jiguri nu foarte grele si naluci moi de dimensiuni mai mici, lansetele Terminator Pro Jigger Finesse isi demonstreaza calitatile atat la pescuitul din barca, cat si de pe mal. Gama cuprinde 2 modele cu actiune rapida, datorita careia aruncarile sunt mai lungi si ..
896,40Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)