FoxFishing - Categorii
Cosul tau

HORNET FLOATING 3,5CM

Model: QHT011
Combinatia perfecta a constructiei si echilibrului creeaza o actiune incredibila pe care pestele o considera irezistibila. Daca sunteti in cautarea unui vobler care poate prinde orice misca in apa, atunci modelul Hornet este cea mai buna alegere.Detalii:Lungime: 3.5cm;Greutate: 2.2g;Culoare:Green Ti..
31,50Lei
Model: QHT009
Combinatia perfecta a constructiei si echilibrului creeaza o actiune incredibila pe care pestele o considera irezistibila. Daca sunteti in cautarea unui vobler care poate prinde orice misca in apa, atunci modelul Hornet este cea mai buna alegere.Detalii:Lungime: 3.5cm;Greutate: 2.2g;Culoare: Hot Per..
31,50Lei
Model: QHT010
Combinatia perfecta a constructiei si echilibrului creeaza o actiune incredibila pe care pestele o considera irezistibila. Daca sunteti in cautarea unui vobler care poate prinde orice misca in apa, atunci modelul Hornet este cea mai buna alegere.Detalii:Lungime: 3.5cm;Greutate: 2.2g;Culoare: Trout;T..
31,50Lei
Model: QHT081
De cand au fost lansate aceste voblere pe piata au fost considerate un all-rounder veritabil,daca vrei sa prinzi orice specie de rapitor acesta nu trebuie sa iti lipseasca din trusa.Tip nalucaVoblerTip ProdusVoblerLungime (cm)3.5Gramaj2.2 gCuloareMulticolorNr. Ancore1Tip EvolutieFloatingCod CuloareQ..
32,40Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)