FoxFishing - Categorii
Cosul tau

CRITTERS BULK

Model: NSL1311
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Lemon Tiger, 7cmFox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, naluca ..
4,50Lei
Model: NSL1314
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Lemon Tiger, 9cmFox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, naluca ..
5,50Lei
Model: NSL1309
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Dark Oil, 7cmFox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, naluca vib..
4,50Lei
Model: NSL1312
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Dark Oil, 9cmFox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, naluca vib..
5,50Lei
Model: NSL1310
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Natural, 7cmFox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, naluca vibr..
4,50Lei
Model: NSL1313
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Natural, 9cmFox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, naluca vibr..
5,50Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)