FoxFishing - Categorii
Cosul tau

MXC-3

Model: GHK139
CARLIGE MATRIX MXC-3 nr.12Producatorul Matrix a preluat succesul carligelor Carp Rigger si l-am adus la nivel si mai inalt cu modelul nou MXC – 3. Ochetul indoit spre exterior il recomanda pentru monturile cu fir de par, iar varful extrem de ascutit il face incredibil de eficient in pescuitul la cra..
10,80Lei
Model: GHK138
CARLIGE MATRIX MXC-3 nr.14Producatorul Matrix a preluat succesul carligelor Carp Rigger si l-am adus la nivel si mai inalt cu modelul nou MXC – 3. Ochetul indoit spre exterior il recomanda pentru monturile cu fir de par, iar varful extrem de ascutit il face incredibil de eficient in pescuitul la cra..
10,80Lei
Model: GHK137
CARLIGE MATRIX MXC-3 nr.16Producatorul Matrix a preluat succesul carligelor Carp Rigger si l-am adus la nivel si mai inalt cu modelul nou MXC – 3. Ochetul indoit spre exterior il recomanda pentru monturile cu fir de par, iar varful extrem de ascutit il face incredibil de eficient in pescuitul la cra..
10,80Lei
Model: GHK136
CARLIGE MATRIX MXC-3 nr.18Producatorul Matrix a preluat succesul carligelor Carp Rigger si l-am adus la nivel si mai inalt cu modelul nou MXC – 3. Ochetul indoit spre exterior il recomanda pentru monturile cu fir de par, iar varful extrem de ascutit il face incredibil de eficient in pescuitul la cra..
10,80Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)