FoxFishing - Categorii
Cosul tau

MXC-6

Model: GHK151
CARLIGE MATRIX MXC-6 nr.14Ciortanii au devenit de mult timp o tinta  foarte populara in pescuitul la stationar, si intrucat pescuitul lor necesita o abordare mai sofisticata am hotarat sa venim in ajutorul Dvs. cu noile carlige MXC – 6. Carligele sunt rezultatul unui proces complex de proi..
10,80Lei
Model: GHK150
CARLIGE MATRIX MXC-6 nr.16Ciortanii au devenit de mult timp o tinta  foarte populara in pescuitul la stationar, si intrucat pescuitul lor necesita o abordare mai sofisticata am hotarat sa venim in ajutorul Dvs. cu noile carlige MXC – 6. Carligele sunt rezultatul unui proces complex de proi..
10,80Lei
Model: GHK149
CARLIGE MATRIX MXC-6 nr.18Ciortanii au devenit de mult timp o tinta  foarte populara in pescuitul la stationar, si intrucat pescuitul lor necesita o abordare mai sofisticata am hotarat sa venim in ajutorul Dvs. cu noile carlige MXC – 6. Carligele sunt rezultatul unui proces complex de proi..
10,80Lei
Model: GHK148
CARLIGE MATRIX MXC-6 nr.20Ciortanii au devenit de mult timp o tinta  foarte populara in pescuitul la stationar, si intrucat pescuitul lor necesita o abordare mai sofisticata am hotarat sa venim in ajutorul Dvs. cu noile carlige MXC – 6. Carligele sunt rezultatul unui proces complex de proi..
10,80Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)