FoxFishing - Categorii
Cosul tau

MXB-1

Model: GHK155
CARLIGE MATRIX MXB-1 nr.12Am luat succesul carligelor Feeder Rigger si l-am adus la nivel si mai inalt cu modelul nou MXB – 1. Ochetul indreptat spre exterior recomanda carligul in mod special pentru monturile cu fir de par, iar varful extrem de ascutit este ideal pentru pescuitul la crap, mreana, c..
10,80Lei
Model: GHK154
CARLIGE MATRIX MXB-1 nr.14Am luat succesul carligelor Feeder Rigger si l-am adus la nivel si mai inalt cu modelul nou MXB – 1. Ochetul indreptat spre exterior recomanda carligul in mod special pentru monturile cu fir de par, iar varful extrem de ascutit este ideal pentru pescuitul la crap, mreana, c..
10,80Lei
Model: GHK153
CARLIGE MATRIX MXB-1 nr.16Am luat succesul carligelor Feeder Rigger si l-am adus la nivel si mai inalt cu modelul nou MXB – 1. Ochetul indreptat spre exterior recomanda carligul in mod special pentru monturile cu fir de par, iar varful extrem de ascutit este ideal pentru pescuitul la crap, mreana, c..
10,80Lei
Model: GHK152
CARLIGE MATRIX MXB-1 nr.18Am luat succesul carligelor Feeder Rigger si l-am adus la nivel si mai inalt cu modelul nou MXB – 1. Ochetul indreptat spre exterior recomanda carligul in mod special pentru monturile cu fir de par, iar varful extrem de ascutit este ideal pentru pescuitul la crap, mreana, c..
10,80Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)