FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Matrix

Brand: Matrix Model: BLUZA FOX MATRIX MINIMAL BLACK MARL+LIME
BLUZA FOX MATRIX MINIMAL BLACK MARL+LIMEDesign minimalist elegant;Fermoar contrastant Lime;Buzunar cangur frontal;Logo-uri contrastante lipite de cauciuc;Țesătură marlă pre-micșorată 65% poliester, 35% bumbac;Disponibil în mărimile S-GPR221;M-GPR222;L-GPR223;XL-GPR224 XXL-GPR225;XXXL-GPR226...
209,00Lei
Brand: Matrix Model: GHK100
Este unul din cele mai rezistente carlige existente pe piata, lucru datorat designului special cu tija aplatizata in zona curburii, pentru a face fata tensiunii exercitate de  exemplarele de crap de talie mare.Caracteristici:Terminatie tija: paleta;Culoare: bronz;Mod de ambalare: 10buc/plic;Tij..
6,30Lei
Brand: Matrix Model: GFR001
Cosuletele Matrix Open End sunt disponibile in 3 variante deschise, si sunt fabricate din plastic rezistent la socuri. Datorita constructiei sale inteligent gandite, si a agrafei rapide, acest tip de cosulet nu se va incurca in montura atunci cand lansati la distante mari. Se pot umple foarte rapid ..
9,00Lei
Brand: Matrix Model: GAC045
Confectionate din cauciuc moale si flexibil, aceste cupe de nadire se fixeaza usor pe sectiunea de varf a kit-urilor de nadire, fara riscul zgarierii sau fisurarii acestora. Sunt disponibile in 4 variante de marime, micro, midi, medium si large fiind recomandate pentru nadirea cu micropelete, pelete..
19,80Lei
Brand: Matrix Model: GMB135
Extensie pentru picioarele scaunelor modulare din gama Matrix. Lungimea extensiei ajustabile este de 15cm. Diametrul de 25mm permite atasarea tuturor accesoriilor Matrix 3D.Caracteristici:Lungime extensie: 15cm;Diametru extensie: 25mm;Filet universal;Compatibile cu accesorii Matrix;Mod de ambalare: ..
63,00Lei
Brand: Matrix Model: GMB136
Extensie pentru picioarele scaunelor modulare din gama Matrix. Lungimea extensiei ajustabile este de 30cm. Diametrul de 25mm permite atasarea tuturor accesoriilor Matrix 3D.Caracteristici:Lungime extensie: 30cm;Diametru extensie: 25mm;Filet universal;Compatibile cu accesorii Matrix;Mod de ambalare: ..
63,00Lei
Brand: Matrix Model: GMB137
Extensie pentru picioarele scaunelor modulare din gama Matrix. Lungimea extensiei ajustabile este de 15cm. Diametrul de 36mm permite atasarea tuturor accesoriilor Matrix 3D.Caracteristici:Lungime extensie: 15cm;Diametru extensie: 36mm;Filet universal;Compatibile cu accesorii Matrix;Mod de ambalare: ..
99,00Lei
Brand: Matrix Model: GMB138
Extensie pentru picioarele scaunelor modulare din gama Matrix. Lungimea extensiei ajustabile este de 30cm. Diametrul de 36mm permite atasarea tuturor accesoriilor Matrix 3D.Caracteristici:Lungime extensie: 30cm;Diametru extensie: 36mm;Filet universal;Compatibile cu accesorii Matrix;Mod de ambalare: ..
99,00Lei
Brand: Matrix Model: GML027
Fir monofilament Matrix Power Micron X 0.09mmMatrix Power Micron X este ideal atat pentru riguri sau ca varf de linie,pentru pescuitul la varga cat si pentru pescuitul la feeder. Este extrem de rezistent si suplu, acesta oferindu-va o prezentare mai perfecta a monturii pe orice substrat. Cul..
29,00Lei
Brand: Matrix Model: GML028
Fir monofilament Matrix Power Micron X 0.10mmMatrix Power Micron X este ideal atat pentru riguri sau ca varf de linie,pentru pescuitul la varga cat si pentru pescuitul la feeder. Este extrem de rezistent si suplu, acesta oferindu-va o prezentare mai perfecta a monturii pe orice substrat. Cul..
29,00Lei
Brand: Matrix Model: GML029
Fir monofilament Matrix Power Micron X 0.11mmMatrix Power Micron X este ideal atat pentru riguri sau ca varf de linie,pentru pescuitul la varga cat si pentru pescuitul la feeder. Este extrem de rezistent si suplu, acesta oferindu-va o prezentare mai perfecta a monturii pe orice substrat. Cul..
29,00Lei
Brand: Matrix Model: GML030
Fir monofilament Matrix Power Micron X 0.12mmMatrix Power Micron X este ideal atat pentru riguri sau ca varf de linie,pentru pescuitul la varga cat si pentru pescuitul la feeder. Este extrem de rezistent si suplu, acesta oferindu-va o prezentare mai perfecta a monturii pe orice substrat. Cul..
29,00Lei
Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.