FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Carlige stationar

Brand: Matrix Model: Riguri Matrix MXC-1 Barbless Pole Rigs, 10cm
Riguri Matrix MXC-1 Barbless Pole Rigs, 10cm, 8buc/plicNoile riguri MXC-1 de la MATRIX au fost proiectate pentru a fi folosite in pescuitul la varga/rubeziana pe lacuri comerciale. Rigurile sunt confectionate pornind de la carligele MXC-1 ultra ascutite, acoperite cu un strat special PTFE, fiind ext..
17,00Lei 20,00Lei
Brand: Matrix Model: Riguri Matrix MXC-3 Barbless Boilie Pin, 10cm, 8buc/plic
Riguri Matrix MXC-3 Barbless Boilie Pin, 10cm, 8buc/plicNoile rigurile MXC-3  de la MATRIX sunt proiectate pentru a fi folosite in pescuitul la feeder. Rigurile sunt confectionate pornind de la carligele MXC-3 cu ochet indreptat spre exterior pentru mecanica excelenta, fiind acoperite cu un str..
22,00Lei 25,00Lei
Brand: Matrix Model: Riguri Matrix MXC-4 Barbless X-Strong Boilie Pin, 10cm
Riguri Matrix MXC-4 Barbless X-Strong Boilie Pin, 10cm, 8buc/plicNoile rigurile MXC-4 de la MATRIX sunt proiectate pentru a fi folosite in pescuitul la feeder si pentru a oferi rezistenta necesara finalizarii drillurilor cu pestii de talie mare. Rigurile sunt confectionate pornind de la carligele MX..
22,00Lei 25,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.