FoxFishing - Categorii
Cosul tau

MBX-3

Model: GHK164
CARLIGE MATRIX MXB-3 nr.10Pescuitul la feeder poate sa aduca atat pesti mari cat si cantitati impresionante, motiv pentru care, in momentele in care pestii se hranesc frenetic, este obligatoriu sa aveti in arsenal un carlig de incredere. Am proiectat MXB – 3, un carlig foarte rezistent cu deschidere..
10,80Lei
Model: GHK163
CARLIGE MATRIX MXB-3 nr.12Pescuitul la feeder poate sa aduca atat pesti mari cat si cantitati impresionante, motiv pentru care, in momentele in care pestii se hranesc frenetic, este obligatoriu sa aveti in arsenal un carlig de incredere. Am proiectat MXB – 3, un carlig foarte rezistent cu deschidere..
10,80Lei
Model: GHK162
CARLIGE MATRIX MXB-3 nr.14Pescuitul la feeder poate sa aduca atat pesti mari cat si cantitati impresionante, motiv pentru care, in momentele in care pestii se hranesc frenetic, este obligatoriu sa aveti in arsenal un carlig de incredere. Am proiectat MXB – 3, un carlig foarte rezistent cu deschidere..
10,80Lei
Model: GHK161
CARLIGE MATRIX MXB-3 nr.16Pescuitul la feeder poate sa aduca atat pesti mari cat si cantitati impresionante, motiv pentru care, in momentele in care pestii se hranesc frenetic, este obligatoriu sa aveti in arsenal un carlig de incredere. Am proiectat MXB – 3, un carlig foarte rezistent cu deschidere..
10,80Lei
Model: GHK160
CARLIGE MATRIX MXB-3 nr.18Pescuitul la feeder poate sa aduca atat pesti mari cat si cantitati impresionante, motiv pentru care, in momentele in care pestii se hranesc frenetic, este obligatoriu sa aveti in arsenal un carlig de incredere. Am proiectat MXB – 3, un carlig foarte rezistent cu deschidere..
10,80Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.