FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Costume Matrix

Brand: Matrix Model: GPR173
Costum de Iarna Matrix Winter Suit Marimea LCostum de iarna complet de la Matrix, compus din jacheta + salopeta. Ambele articole de imbracaminte au izolatie termica de calitate superioara, ce mentine caldura corporala in cele mai reci luni ale anului. Atat jacheta cat si salopeta au acoperire P..
819,00Lei
Brand: Matrix Model: GPR172
Costum de Iarna Matrix Winter Suit Marimea M, GPR172Costum de iarna complet de la Matrix, compus din jacheta + salopeta. Ambele articole de imbracaminte au izolatie termica de calitate superioara, ce mentine caldura corporala in cele mai reci luni ale anului. Atat jacheta cat si salopeta au aco..
819,00Lei
Brand: Matrix Model: GPR171
Costum de Iarna Matrix Winter Suit Marimea S, GPR171Costum de iarna complet de la Matrix, compus din jacheta + salopeta. Ambele articole de imbracaminte au izolatie termica de calitate superioara, ce mentine caldura corporala in cele mai reci luni ale anului. Atat jacheta cat si salopeta au aco..
820,80Lei
Brand: Matrix Model: GPR175
Costum de Iarna Matrix Winter Suit Marimea XXL, GPR175 GPR175Costum de iarna complet de la Matrix, compus din jacheta + salopeta. Ambele articole de imbracaminte au izolatie termica de calitate superioara, ce mentine caldura corporala in cele mai reci luni ale anului. Atat jacheta cat si s..
819,00Lei
Brand: Matrix Model: Jacheta Matrix Hydro RS 20K
Jacheta Matrix Hydro RS 20KJacheta Matrix RS 20K a fost conceputa special pentru a oferi manevrabilitatea necesara pentru pescarul modern, asigurand totusi o protectie totala in cele mai grele conditii ploioase. Clase de impermeabiltitate de 20k, cusaturile pe deplin lipite si fermoarul sigilat, va ..
580,00Lei
Brand: Matrix Model: Pantaloni Lungi Impermeabili Matrix Hydro RS 20k Marimea S
Pantaloni  Impermeabili Matrix Hydro RS 20k Marimea SPantalonii Hydro RS20k au fost intariti in zonele de abraziune mare, cu ajutorul unei tesaturi din nailon oxford. Clasa de impermeabilitate de 20k si cusaturile pe deplin lipite, va ofera toata protectia de care aveti nevoie, pentru a va ment..
340,00Lei 387,00Lei
Brand: Matrix Model: GPR174
Costum de Iarna Matrix Winter Suit Marimea XL, GPR174Costum de iarna complet de la Matrix, compus din jacheta + salopeta. Ambele articole de imbracaminte au izolatie termica de calitate superioara, ce mentine caldura corporala in cele mai reci luni ale anului. Atat jacheta cat si salopeta au ac..
819,00Lei
Brand: Matrix Model: GPR176
Costum de Iarna Matrix Winter Suit Marimea XXL, GPR176Costum de iarna complet de la Matrix, compus din jacheta + salopeta. Ambele articole de imbracaminte au izolatie termica de calitate superioara, ce mentine caldura corporala in cele mai reci luni ale anului. Atat jacheta cat si salopeta au a..
819,00Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.