FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Marcare și sondare

ACCESORII DE MARCARE SI SONDARE,MARKERE, BALIZE


Brand: Fox Model: CEI179
Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole - 1 Pole KitBaliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa, in imediata apropier..
734,00Lei
Brand: Fox Model: CEI180
Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole Remote - 1 Pole Kit + TelecomandaBaliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa..
864,00Lei
Brand: Fox Model: CEI181
Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole Remote - 2 Pole Kit + TelecomandaBaliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa,..
1.550,00Lei
Brand: Fox Model: CEI182
Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole Remote - 3 Pole Kit + TelecomandaBaliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa,..
2.240,00Lei
Brand: Fox Model: CAC572
Degetar Fox Casting Finger StallDegetarul de la Fox este conceput din material protector, moale, care lasa pescarul sa ,,simta" mai bine firul in lansare, spre diferenta de cele traditionalele, construite din materiale de slaba calitate. Este recomandat in multiple situatii: pentru aruncari in forta..
40,00Lei
Brand: Fox Model: CEI186
Extensie pentru Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole Extension KitExtensii tubulare, cu diametrul de 22mm, ce se pot atasa la baliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole. Se mufeaza prin insurubare si nu in ultimul rand au o flotabilitate ridicata. Se comercializeaza in varia..
108,00Lei
Brand: Fox Model: CAC424
Fox H Block Marker StandardAceste noi markere în formă „H” au fost proiectate pentru a permite pescarilor să marcheze potențialele puncte „fierbinți”, atunci când le identifică folosind o barcă și un sonar.• Culoare portocaliu aprins pentru vizibilitate maximă;• Ultra flotante;• Sloturi pentru izoto..
51,00Lei
Brand: Fox Model: CEI187
Husa Cap Baliza Fox Halo Illuminated Marker Pole Mesh BagFox Halo Illuminated Marker Pole Mesh Bag este o husa ce poate fi folosita in locul greutati de 2.5kg pentru stabilizarea balizei luminoase Fox Halo. Husa este prevazuta cu prinde pentru baliza si fermoar foarte rezistent. Fox Halo I..
55,00Lei
Brand: Fox Model: CAC760
Kit Marker pentru Sondat Fox Exocet FloatMarkerul pentru sondat este un flotor special conceput pentru marcarea zonelor nadite cat si pentru masurarea adancimii sau cartografierea substratului apei. Marele avantaj al markerului este ca se potriveste in orice trusa de pescuit, astfel incat nu trebuie..
43,00Lei
Model: CAC353
Atât varianta cea mare de marker, Exocet, cât și cea mică, Dart, sunt construite din materiale extrem de rezistente la impact, ceea ce le face robuste și fiabile. Sunt disponibile atât separat, cât și în kit, care, pe lângă markere, include și trei aripioare, un inel mare culisant, un con anti-încur..
47,70Lei
Brand: Fox Model: CAC426
Mini Marker Fox H Block x2Avand o culoare portocalie fluorescenta, markerul Fox H-Block are vizibilitate buna chiar si de la distante mari sau in conditii de iluminare slaba.Caracteristici:Culoare: portocaliu fluo;Flotabilitate mare;Sloturi pentru izotopi;..
43,00Lei
Brand: Fox Model: CAC616
Picheti Fox Marker Sticks, 60cm, 2buc/setPicheti lungi de 24inci (60cm) pentru masurarea distantei de pescuit si lansarea exacta a monturilor pe vad;Varfuri conice Hi-vis, portocalii, cu slot pentru izotopi in capat;Constructie usoara din aluminiu;Doi picheti furnizati in pachet...
60,00Lei
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.