FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Marcare și sondare

ACCESORII DE MARCARE SI SONDARE,MARKERE, BALIZE


Brand: Fox Model: CEI179
Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole - 1 Pole KitBaliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa, in imediata apropier..
809,95Lei 899,94Lei
Brand: Fox Model: CEI180
Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole Remote - 1 Pole Kit + TelecomandaBaliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa..
944,96Lei 1.049,95Lei
Brand: Fox Model: CEI181
Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole Remote - 2 Pole Kit + TelecomandaBaliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa,..
1.664,96Lei 1.849,95Lei
Baliza Luminoasa Fox LS Marker Pole Kit
Nou -38 %
Brand: Fox Model: CEI200
Baliza Luminoasa Fox LS Marker Pole KitBaliza luminoasa Fox LS Marker Pole Kit, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa, in imediata apropiere a locului nadit. Ideea este ace..
360,00Lei 581,00Lei
Brand: Fox Model: CAC572
Degetar Fox Casting Finger StallDegetarul de la Fox este conceput din material protector, moale, care lasa pescarul sa ,,simta" mai bine firul in lansare, spre diferenta de cele traditionalele, construite din materiale de slaba calitate. Este recomandat in multiple situatii: pentru aruncari in forta..
49,46Lei 54,95Lei
Brand: Fox Model: CEI186
Extensie pentru Baliza Luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole Extension KitExtensii tubulare, cu diametrul de 22mm, ce se pot atasa la baliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole. Se mufeaza prin insurubare si nu in ultimul rand au o flotabilitate ridicata. Se comercializeaza in varia..
116,96Lei 129,95Lei
Brand: Fox Model: CAC424
Fox H Block Marker StandardAceste noi markere în formă „H” au fost proiectate pentru a permite pescarilor să marcheze potențialele puncte „fierbinți”, atunci când le identifică folosind o barcă și un sonar.• Culoare portocaliu aprins pentru vizibilitate maximă;• Ultra flotante;• Sloturi pentru izoto..
53,96Lei 59,95Lei
Brand: Fox Model: CEI187
Husa Cap Baliza Fox Halo Illuminated Marker Pole Mesh BagFox Halo Illuminated Marker Pole Mesh Bag este o husa ce poate fi folosita in locul greutati de 2.5kg pentru stabilizarea balizei luminoase Fox Halo. Husa este prevazuta cu prinde pentru baliza si fermoar foarte rezistent. Fox Halo I..
20,00Lei 69,95Lei
Brand: Fox Model: CAC760
Kit Marker pentru Sondat Fox Exocet FloatMarkerul pentru sondat este un flotor special conceput pentru marcarea zonelor nadite cat si pentru masurarea adancimii sau cartografierea substratului apei. Marele avantaj al markerului este ca se potriveste in orice trusa de pescuit, astfel incat nu trebuie..
44,96Lei 49,95Lei
Brand: Spomb Model: DTL005
Manusi Fox Spomb Pro Casting Marime L-XL, DTL005Spomb Pro Casting Glove sunt manusi ce au acelasi rol cu cel al clasicelor degetare, si anume, de a proteja mana pe durata lanseurilor. Dispun de un design unic, acestea permitand o miscare mult mai buna a mainii. Acestea sunt confectionate din mate..
48,00Lei 99,95Lei
Brand: Spomb Model: DTL004
Manusi Fox Spomb Pro Casting Marime S-M, DTL004Spomb Pro Casting Glove sunt manusi ce au acelasi rol cu cel al clasicelor degetare, si anume, de a proteja mana pe durata lanseurilor. Dispun de un design unic, acestea permitand o miscare mult mai buna a mainii. Acestea sunt confectionate din mater..
48,00Lei 99,95Lei
Brand: Spomb Model: DTL006
Manusi Fox Spomb Pro Casting Marime XL-XXL, DTL006Spomb Pro Casting Glove sunt manusi ce au acelasi rol cu cel al clasicelor degetare, si anume, de a proteja mana pe durata lanseurilor. Dispun de un design unic, acestea permitand o miscare mult mai buna a mainii. Acestea sunt confectionate din ma..
48,00Lei 99,95Lei
Brand: Fox Model: CAC426
Mini Marker Fox H Block x2Avand o culoare portocalie fluorescenta, markerul Fox H-Block are vizibilitate buna chiar si de la distante mari sau in conditii de iluminare slaba.Caracteristici:Culoare: portocaliu fluo;Flotabilitate mare;Sloturi pentru izotopi;..
44,96Lei 49,95Lei
Brand: Fox Model: CAC616
Picheti Fox Marker Sticks, 60cm, 2buc/setPicheti lungi de 24inci (60cm) pentru masurarea distantei de pescuit si lansarea exacta a monturilor pe vad;Varfuri conice Hi-vis, portocalii, cu slot pentru izotopi in capat;Constructie usoara din aluminiu;Doi picheti furnizati in pachet...
62,96Lei 69,95Lei
Brand: Fox Model: CAC759
Pluta Marker pentru Sondat Fox ExocetMarkerul pentru sondat este un flotor special conceput pentru marcarea zonelor nadite cat si pentru masurarea adancimii sau cartografierea substratului apei. Marele avantaj al markerului este ca se potriveste in orice trusa de pescuit, astfel incat nu trebuie sa ..
35,96Lei 39,95Lei
Brand: Fox Model: CPV085
Pufuleti Solubili FOX High Visual High Risers,  CPV085FOX High Visual High Risers sunt pufuleti solubili, din spuma PVA, care se dizolva complet, indiferent de temperatura apei. Pufuletii solubili asigura prezentarea perfecta a monturii pe substrat, fiind recomandati pentru pescuitul la "z..
26,96Lei 29,95Lei
Brand: Fox Model: CAC640
Racheta de Nadire Fox Impact Spod Mare, CAC640Acest accesoriu a aparut in oferta firmei Fox dupa o analiza detaliata a dispozitivelor de nadire existente pe piata. Nevoia de imbunatatire si dezvoltare a acestui segment a dat nastere rachetei de nadire Impact Spod. Caracteristicile inovatoare consta..
83,21Lei 92,45Lei
Brand: Spomb Model: DSM002
Racheta de Nadire SPOMB Alb Mare,  DSM002Din momentul in care SPOMB-ul a fost inventat, nadirea cu racheta clasica a devenit istorie. Aerodinamica excelenta ajuta pescarul sa atinga la nadire distante greu de egalat chiar si cu plumbul si montura.Inovatia SPOMB-ului vine din metoda de incarcare..
80,96Lei 89,95Lei
Brand: Spomb Model: DSM004
Racheta de Nadire SPOMB Alb Mediu, DSM004Din momentul in care SPOMB-ul a fost inventat, nadirea cu racheta clasica a devenit istorie. Aerodinamica excelenta ajuta pescarul sa atinga la nadire distante greu de egalat chiar si cu plumbul si montura.Inovatia SPOMB-ului vine din metoda de incarcare a na..
71,96Lei 79,95Lei
Brand: Spomb Model: DSM006
Racheta de Nadire SPOMB Alb Mic, DSM006Din momentul in care SPOMB-ul a fost inventat, nadirea cu racheta clasica a devenit istorie. Aerodinamica excelenta ajuta pescarul sa atinga la nadire distante greu de egalat chiar si cu plumbul si montura.Inovatia SPOMB-ului vine din metoda de incarcare a nade..
58,46Lei 64,95Lei
Brand: Fox Model: DSM024
Racheta de Nadire Spomb Fox Midi X – Alb, DSM024Fox Mini X Spomb Black este o racheta pentru nadire ce beneficiaza de o forma aerodinamica. Aceasta a fost special proiectata pentru a elibera nada atunci cand intra in contact cu apa. Designul nou si imbunatatit o face ideala pentru pescuitul la di..
80,96Lei 89,95Lei
Brand: Fox Model: DSM023
Racheta de nadire Spomb Fox Midi X – Negru, DSM023Fox Mini X Spomb Black este o racheta pentru nadire ce beneficiaza de o forma aerodinamica. Aceasta a fost special proiectata pentru a elibera nada atunci cand intra in contact cu apa. Designul nou si imbunatatit o face ideala pentru pescuitul la dis..
80,96Lei 89,95Lei
Brand: Spomb Model: DSM001
Racheta de Nadire SPOMB Negru Large, DSM001Din momentul in care SPOMB-ul a fost inventat, nadirea cu racheta clasica a devenit istorie. Aerodinamica excelenta ajuta pescarul sa atinga la nadire distante greu de egalat chiar si cu plumbul si montura.Inovatia SPOMB-ului vine din metoda de incarcare a ..
80,96Lei 89,95Lei
Brand: Spomb Model: DSM003
Racheta de Nadire SPOMB Negru Midi, DSM003Din momentul in care SPOMB-ul a fost inventat, nadirea cu racheta clasica a devenit istorie. Aerodinamica excelenta ajuta pescarul sa atinga la nadire distante greu de egalat chiar si cu plumbul si montura.Inovatia SPOMB-ului vine din metoda de incarcare a n..
71,96Lei 79,95Lei
Afişare 1 - 24 din 37 (2 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.