FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Accesorii Camo

Brand: Fox Model: CAC768
 Anti Tangle Fox Edges Sleeves Camo, Micro, 25buc/plicConuri antitangle rigide fabricate din cauciuc, cu rezistenta deosebita la solicitari mecanice sau la actiunea coroziva a apei. Sunt ideale pentru a fi folosite in securizarea rigurilor de pe agrafele rapide. Se scufunda rapid si pozitioneaz..
22,46Lei 24,95Lei
Brand: Fox Model: CAC766
 Anti Tangle Fox Edges Sleeves Camo,xl,15buc/plicConuri antitangle rigide fabricate din cauciuc, cu rezistenta deosebita la solicitari mecanice sau la actiunea coroziva a apei. Sunt ideale pentru a fi folosite in securizarea rigurilor de pe agrafele rapide. Se scufunda rapid si pozitioneaza per..
22,46Lei 24,95Lei
Brand: Fox Model: CAC767
   Anti Tangle Fox Edges Sleeves Camo,Standard,25buc/plicConuri antitangle rigide fabricate din cauciuc, cu rezistenta deosebita la solicitari mecanice sau la actiunea coroziva a apei. Sunt ideale pentru a fi folosite in securizarea rigurilor de pe agrafele rapide. Se scufunda rapid si poz..
22,46Lei 24,95Lei
Brand: Fox Model: CAC770
Bilute Anti Șoc FOX Edges Camo Tapered Bore Beads Camo, 30buc/plicBilutele de cauciuc sunt accesorii cu utilizari multiple in pescuitul la crap: pot fi utilizate cu rol de protectie a nodurilor sau la monturile de tip helicopter sau chod, regland distanta de culisare a monturii pe forfac. Proie..
17,96Lei 19,95Lei
Brand: Fox Model: CAC775
Camo Fox Angled Drop Off Run Ring Kit 3X6buc/set, CAC775Angled Drop Off Run Rig este un kit ingenios ce aliniaza perfect plumbul culisant cu inaintasul textil sau linia principala, fixandu-i pozitia in timpul aruncarii. Kitul reduce la minimum pericolul incurcarii monturii, imbuntatind calitate..
33,71Lei 37,45Lei
Brand: Fox Model: CAC782
          Camo Fox Drop Off Inline Lead Kit, CAC782Contine toate accesoriile necesare pentru pescuitul cu plumb pierdut inline; Permite pierderea plumbului montat inline daca montura intra in contact cu agataturi; Compatibil cu toate modelele de plumbi inline din g..
23,00Lei 37,45Lei
Brand: Fox Model: CAC777
Camo Fox Naked Line Tail Rubbers Sz 10, CAC777Tuburi antitangle cu o conicitate foarte fina in partea mai ingusta, pentru utilizare direct pe firul principal, sau pe inaintasi din fluorocarbon. Ajuta la prevenirea incurcarii monturii in jurul conectorului de cauciuc. Se folosesc cu precadere pe mont..
17,96Lei 19,95Lei
Brand: Fox Model: CAC780
Camo Fox Safety Lead Clip Kit Size 7Fox Edges Camo Safety Lead Clip este un set complet de accesorii utilizat in monturile de crap cu plumb pierdut.  Designul clipsurilor din set permite pierderea rapida a plumbului, un lucru extrem de esential atunci cand pescuit pe lacuri sau iazuri cu vegeta..
26,96Lei 29,95Lei
Brand: Fox Model: CAC778
Conuri Antitangle FOX Power Grip Naked Line Tail Rubbers (Nr.7), 10buc/plic, CAC778Tuburi antitangle cu o conicitate foarte fina in partea mai ingusta, pentru utilizare direct pe firul principal sau pe inaintasi din fluorocarbon. Ajuta la prevenirea incurcarii monturii in jurul conectorului de cauci..
17,96Lei 19,95Lei
Brand: Fox Model: CAC771
            Conuri Fox Camo Tadpole Inline Inserts, CAC771Conuri pentru plumb proiectate special pentru a realiza monturi inline, semi-fixe cu proprietati  excelente de auto-intepare. Capatul flexibil fixeaza perfect plumbul generand efectul de auto-intepare. ..
24,71Lei 27,45Lei
Model: CAC769
FOX Edges Camo Tapered Bore Beads Camo, 30buc/plicBilutele de cauciuc sunt accesorii cu utilizari multiple in pescuitul la crap: pot fi utilizate cu rol de protectie a nodurilor sau la monturile de tip helicopter sau chod, regland distanta de culisare a monturii pe forfac. Proiectate pentru a f..
17,96Lei 19,95Lei
Brand: Fox Model: CAC772
Fox Edges Run Ring Kit Camo, CAC772Fox Edges Run Ring Kit este un set complet de accesorii conceput pentru realizarea monturilor cu plumb pierdut. Kit-ul include bilute antisoc, agrafe rapide si inele culisante pentru realizarea a 8 monturi culisante. Cu ajutorul kit-ului Fox Edges Run Ring Kit Camo..
22,46Lei 24,95Lei
Brand: Fox Model: CAC803
Kit Montura FOX Edges Camo Running Safety Clip KitNoul Edges Running Safety Clip este proiectat cu o insertie unica ce se fixeaza la interiorul clipsului. In momentul in care pestele devine intepat, forta plecarii sale va trage clipsul, transformand ansamblul intr-o montura culisanta. In acest mod, ..
33,00Lei
Brand: Fox Model: CAC774
Kit Montura Tip Elicopter Edges FOX Drop Off Heli Buffer Bead, 4x6buc/plicFOX Drop Off Heli Buffer Bead este un kit conceput pentru asamblarea intr-un timp foarte scurt a bine cunoscutei monturi de tip elicopter (Hellicopter Rig), ansamblu care este folosit cu precadere in pescuitul crapului la..
33,71Lei 37,45Lei
Brand: Fox Model: CAC779
Kit Monturi Fox Edges Safety Slik Lead Clip (nr.10) Camo, 5x5buc/set, CAC779Kit foarte practic ce include toate accesoriile necesare realizarii unei monturi fixe sau semi-fixe cu plumb pierdut. Clipsul neted fara striatii (Slik Lead Clip) a fost proiectat sa puteti pierde imediat plumbul, atribut es..
26,96Lei 29,95Lei
Brand: Fox Model: CAC776
Kit Monturi Plumb Pierdut Fox Edges Power Grip Lead Clip Camo, 5x5buc/setKit foarte practic, care include toate accesoriile necesare realizarii unei monturi fixe sau semi-fixe cu plumb pierdut. Include urmatoarele accesorii: 5 conuri de cauciuc (Power Grip Tail Rubber) pentru securizarea clipsurilor..
26,96Lei 29,95Lei
Brand: Fox Model: CAC781
Mansoane FOX Chod/Heli Buffer Sleeves Camo, CAC781Proiectat sa protejeze firul atunci cand pescuim cu ansamblul elicopter sau montura chod rig direct pe firul de linie. Ideal pentru pescuitul cu ansamblul elicopter sau montura chod rig pe intaintas de fluorocarbon sau direct pe firul monofilame..
20,21Lei 22,45Lei
Brand: Fox Model: CAC788
Mansoane FOX Edges Camo Ronnie Sleeves, CAC788Mansonul Fox Edges Ronnie Sleeve este solutia cea mai facila pentru a fixa carligul in cadrul monturii Ronnie Rig. Fox Edges Ronnie Sleeve a fost proiectat in mod special pentru a aluneca usor pe carlig si pentru a-l fixa ireprosabil in agrafa Kwik Chang..
21,56Lei 23,95Lei
Brand: Fox Model: CAC773
Mansoane Fox Heli Buffer Sleeves Camo, 8buc/plicHeli Buffer Sleeves sunt mansoane special concepute pentru ansamblul elicopter montat pe fire textile folosite ca inaintas. Mansoanele pot fi calibrate cu ajutorul unui orificiu lateral atat pentru monturi cu plumb fix  (in care se fixea..
20,21Lei 22,45Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.