FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Avertizori, Indicatori

FOX Carp Fishing Avertizori 

Brand: Fox Model: CEI194
Avertizor  Fox Mini MicronAvertizoarele Mini Micron au revenit in portofoliul FOX cu un design nou de tip facelift si o gama larga de imbunatatiri. Varianta noua a acestor avertizoare foarte indragite, ce castigasera increderea multor pescari este prevazuta cu patru trepte de volum, patru ..
171,00Lei
Brand: Fox Model: CEI188
Avertizor Fox Micron MAvertizor individual din gama  FOX, fabricat din materiale de inalta calitate. Dispune de sistem de detectare a trasaturilor D-Tech, rola cu sistem Tru-Run prelucrata CNC, difuzor Piezo de calitate, control ergonomic pentru volum. Avertizorul este dotat cu LED multico..
198,00Lei
Brand: Fox Model: CEI159
Avertizor FOX Micron RX+Avertizor din gama de lux FOX, fabricat din materiale de inalta calitate, in jurul unei carcase sigiltata etans. Dispune de sistem de detectare a trasaturilor D-Tec™ Plus (DTSS), rola cu sistem Tru-Run™ prelucrata CNC, difuzor de calitate, control ergonomic pentru v..
1.035,00Lei
Brand: Fox Model: CEI189
Avertizor Individual FOX Micron MXFox Micron MX dispune de o carcasa sigilata si rezistenta la intemperii, impreuna cu circuite digitale de calitate superioara. De asemenea, este echipat cu sistemul unic de detectare a trasaturilor Fox D-Tec Sensing System si clasica rola Tru-Run cu o sensibilitate ..
345,00Lei
Brand: Fox Model: CEI198
Set Avertizoare + Statie Fox Mini Micron X, 3+1Avertizoarele Mini Micron X sunt foarte compacte, fiind caracterizate de un design nou de tip facelift si o gama larga de imbunatatiri. Circuitele avertizoarelor sunt incapsulate in rasina, ceea ce le confera o durata lunga de viata, iar rola magnetica ..
1.146,00Lei 1.274,00Lei
Brand: Fox Model: CEI199
Set Avertizoare + Statie Fox Mini Micron X, 4+1Avertizoarele Mini Micron X sunt foarte compacte, fiind caracterizate de un design nou de tip facelift si o gama larga de imbunatatiri. Circuitele avertizoarelor sunt incapsulate in rasina, ceea ce le confera o durata lunga de viata, iar rola magnetica ..
1.432,00Lei 1.592,00Lei
Brand: Fox Model: CEI191
Set Avertizoare FOX Micron MX + Statie, 2+1Set de avertizoare electronice cu statie inclusa oferit de catre producatorul Fox. Micron MX dispune de o carcasa sigilata si rezistenta la intemperii, impreuna cu circuite digitale de calitate superioara. De asemenea, este echipat cu sistemul unic de detec..
1.036,00Lei
Brand: Fox Model: CEI192
Set Avertizoare FOX Micron MX + Statie, 3+1Set de avertizoare electronice cu statie inclusa oferit de catre producatorul Fox. Micron MX dispune de o carcasa sigilata si rezistenta la intemperii, impreuna cu circuite digitale de calitate superioara. De asemenea, este echipat cu sistemul unic de detec..
1.382,00Lei
Brand: Fox Model: CEI193
Set Avertizoare FOX Micron MX + Statie, 4+1Set de avertizoare electronice cu statie inclusa oferit de catre producatorul Fox. Micron MX dispune de o carcasa sigilata si rezistenta la intemperii, impreuna cu circuite digitale de calitate superioara. De asemenea, este echipat cu sistemul unic de detec..
1.727,00Lei
Brand: Fox Model: CEI190
Statie FOX Micron MX ReceiverFox Micron MX Receiver dispune de o carcasa sigilata si rezistenta la intemperii, impreuna cu circuite digitale de calitate superioara. Statia MX este foarte usor de sincronizat cu avertizorii, iar în teste a receptionat semnalul acestora de la distante semnificative. Es..
345,00Lei
Brand: Fox Model: CEI160
Statie Radio FOX Micron RX+Statie radio din gama de lux FOX, fabricata din materiale de inalta calitate, in jurul unei carcase sigiltata etans. Dispune de o detectie Ultra-Long Range™, circuite digitale, functie de avertizare prin vibratii, functie de lumina in cort, alarma anti-furt, ..
1.035,00Lei
Model: CEI156
Set Avertizori FOX RX+ Micron, 2+1Cu imbunatatiri fata de gama NTX-R anterioara, alarma Fox Micron RX+ Micron este la varful clasei cand vine vorba de sensibilitate in semnalizarea trasaturilor. Alarma vine cu o multitudine de caracteristici, incluzand o carcasa etansa ce protejeaza impotriva intemp..
2.430,00Lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.