FoxFishing - Categorii
Cosul tau

AQUOS CAMO

Brand: Fox Model: CEV015
Borseta Fox Aquos Camo Bait Storage LargeFox Aquos Camo Bait Storage este o borseta impermeabila realizata din material EVA ce beneficiaza de o rezistenta exceptionala la uzura. Aceasta a fost special proiectata pentru transportul borcanelor sau a momelilor de carlig in siguranta. Capacul beneficiaz..
100,00Lei
Brand: Fox Model: CEV013
Borseta Fox Aquos Camo Bait Storage MediumFox Aquos Camo Bait Storage este o borseta impermeabila realizata din material EVA ce beneficiaza de o rezistenta exceptionala la uzura. Aceasta a fost special proiectata pentru transportul borcanelor sau a momelilor de carlig in siguranta. Capacul beneficia..
73,00Lei
Brand: Fox Model: CEV014
Borseta Fox Aquos Camo Bait Storage Medium PlusFox Aquos Camo Bait Storage este o borseta impermeabila realizata din material EVA ce beneficiaza de o rezistenta exceptionala la uzura. Aceasta a fost special proiectata pentru transportul borcanelor sau a momelilor de carlig in siguranta. Capacul bene..
88,00Lei
Brand: Fox Model: CEV007
Fox  Aquos Camo Accessory Bags LargeGeanta din EVA rezistenta la uzura si complet impermeabila; Ideala pentru transportul si pastrarea in siguranta a componentelor pentru monturi, a plumbilor sau a pungilor PVA; Finisaje cu modelul unic Fox Camo; Pereti cu grosimea de 1mm si baza..
93,00Lei
Brand: Fox Model: CEV006
Fox  Aquos Camo Accessory Bags MediumGeanta din EVA rezistenta la uzura si complet impermeabila; Ideala pentru transportul si pastrarea in siguranta a componentelor pentru monturi, a plumbilor sau a pungilor PVA; Finisaje cu modelul unic Fox Camo; Pereti cu grosimea de 1mm si baz..
83,00Lei
Brand: Fox Model: CEV005
Fox  Aquos Camo Accessory Bags SmallGeanta din EVA rezistenta la uzura si complet impermeabila; Ideala pentru transportul si pastrarea in siguranta a componentelor pentru monturi, a plumbilor sau a pungilor PVA; Finisaje cu modelul unic Fox Camo; Pereti cu grosimea de 1mm si baza..
73,00Lei
Brand: Fox Model: CEV008
FOX AQUOS CAMO ACCESSORY BAG SYSTEMSistem de genti modulare din EVA rezistenta la uzura si complet impermeabila; Setul contine 4 genti pentru accesorii cu finisaje Khaki; Ideala pentru transportul si pastrarea in siguranta a componentelor pentru monturi, a plumbilor, a pungilor PVA sau a a..
274,00Lei
Brand: Fox Model: CEV009
Fox Aquos Camo Bucket & Insert 12LitriGeanta rigidizata rezistenta la uzura, impermeabila, confectionata din EVA; Ideala pentru transportul si/sau prepararea nadelor; Insertia dedicata este ideala pentru a pastra momeli de carlig, accesorii PVA sau mixuri pentru saculetii solubili;Adan..
200,00Lei
Brand: Fox Model: CEV010
Fox Aquos Camo Bucket & Insert 17LitriGeanta rigidizata rezistenta la uzura, impermeabila, confectionata din EVA; Ideala pentru transportul si/sau prepararea nadelor; Insertia dedicata este ideala pentru a pastra momeli de carlig, accesorii PVA sau mixuri pentru saculetii solubili;Adan..
235,00Lei
Brand: Fox Model: CEV011
FOX AQUOS CAMO WATER BUCKETGaleata rotunda confectionata din EVA; Accesoriu esential pentru protectia crapilor, ce permite sa mentine peste ud in timpul cantaririi si a sedintei foto; Finisaje cu modelul unic Fox Camo.Pereti cu grosimea de 1mm si baza intarita de 1.5mm pentru rezistenta ex..
88,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.