FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Carlige crap

FOX Carp Fishing CARLIGE

Brand: Fox Model: CHK231
Carlige FOX Curve Shank 10buc/plic Nr.2, CHK231Un model extraordinar de popular, carligele cu tija curbata sunt incredibil de agresive, rasucindu-se imediat pentru a se fixa perfect buza crapului. Un model foarte versatil, compatibil atat cu monturi de pop-upuri cat si cu monturi cu momeli scufundat..
18,85Lei 20,94Lei
Brand: Fox Model: CHK228
Carlige FOX Wide Gape Beaked 10buc/plic Nr.4, CHK228Un design ce a facut istorie in pescuitul la crap, ideal pentru a varietate de riguri si prezentari, de la pop-upuri pana la boiliesuri scufundatoare. Deschiderea larga permite carligului sa transforme orice prezentare, iar varful indoit spre exter..
18,85Lei 20,94Lei
Brand: Fox Model: CHK229
Carlige FOX Wide Gape Beaked 10buc/plic Nr.6, CHK229Un design ce a facut istorie in pescuitul la crap, ideal pentru a varietate de riguri si prezentari, de la pop-upuri pana la boiliesuri scufundatoare. Deschiderea larga permite carligului sa transforme orice prezentare, iar varful indoit spre exter..
18,85Lei 20,94Lei
Brand: Fox Model: CHK230
Carlige FOX Wide Gape Beaked 10buc/plic Nr.8, CHK230Un design ce a facut istorie in pescuitul la crap, ideal pentru a varietate de riguri si prezentari, de la pop-upuri pana la boiliesuri scufundatoare. Deschiderea larga permite carligului sa transforme orice prezentare, iar varful indoit spre exter..
18,85Lei 20,94Lei
Model: CHK206
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.2- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK207
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.4- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK208
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.5- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK209
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.6- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK210
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.7- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK211
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.8- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK203
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.8- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK198
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.2- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK199
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.4- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK200
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.5- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK201
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.6- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK167
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Beaked nr.4- Versiune imbunatatita a designului original SR Arma Point.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi rig.- De asemenea, potrivite pentru monturi stiff (rigide), prezentate cu mome..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK168
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Beaked nr.5- Versiune imbunatatita a designului original SR Arma Point.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi rig.- De asemenea, potrivite pentru monturi stiff (rigide), prezentate cu mome..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK169
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Beaked nr.6- Versiune imbunatatita a designului original SR Arma Point.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi rig.- De asemenea, potrivite pentru monturi stiff (rigide), prezentate cu mome..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK171
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Beaked nr.8- Versiune imbunatatita a designului original SR Arma Point.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi rig.- De asemenea, potrivite pentru monturi stiff (rigide), prezentate cu mome..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK160
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Straight nr.4- Concepute pentru a satisface cerintele pescarilor care prefera carlige cu varfuri drepte.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi Rig.- De asemenea, potrivite pentru monturi s..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK161
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Straight nr.5- Concepute pentru a satisface cerintele pescarilor care prefera carlige cu varfuri drepte.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi Rig.- De asemenea, potrivite pentru monturi s..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK162
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Straight nr.6- Concepute pentru a satisface cerintele pescarilor care prefera carlige cu varfuri drepte.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi Rig.- De asemenea, potrivite pentru monturi s..
26,96Lei 29,95Lei
Model: CHK163
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Straight nr.7Caracteristici:- Concepute pentru a satisface cerintele pescarilor care prefera carlige cu varfuri drepte.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi Rig.- De asemenea, potrivite p..
10,80Lei 28,00Lei
Model: CHK164
Carlige Fox Edges Armapoint Stiff Rig Straight nr.8- Concepute pentru a satisface cerintele pescarilor care prefera carlige cu varfuri drepte.- Perfecte pentru prezentari de tip pop-up, cum ar fi monturile Chod, Hinged Stiff (rigida articulata) sau Multi Rig.- De asemenea, potrivite pentru monturi s..
26,96Lei 29,95Lei
Afişare 1 - 24 din 63 (3 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.