FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Carlige crap

FOX Carp Fishing CARLIGE

Model: CHK206
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.2- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
25,20Lei
Model: CHK207
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.4- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
25,20Lei
Model: CHK208
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.5- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
25,20Lei
Model: CHK209
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.6- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
25,20Lei
Model: CHK210
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.7- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
25,20Lei
Model: CHK211
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Short nr.8- Versiune imbunatatita a designului original XSC Arma Point.- Foarte potrivite pentru prezentari cu momeala de fund si prezentari de tip pop-up.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet drept.- Tija scurta, usor curbata.- Finisaj de culoare inchisa, n..
25,20Lei
Model: CHK202
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.7- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
23,40Lei
Model: CHK203
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.8- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
25,20Lei
Model: CHK198
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.2- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
25,20Lei
Model: CHK199
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.4- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
25,20Lei
Model: CHK200
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.5- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
25,20Lei
Model: CHK201
Carlige Fox Edges Armapoint Curve Shank Medium nr.6- Perfecte atat momeli de fund cat si pentru prezentari de tip pop-up.- Ideale pentru populara montura 360.- Varf drept, extrem de ascutit.- Ochet usor inclinat catre interior.- Tija medie, curbata agresiv care ajuta carligul sa se intoarca si sa in..
25,20Lei
Afişare 1 - 12 din 47 (4 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.