FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Cutii de stocare

Model: LUK001
Valigeta de transport pentru Avertizorii Fox RX 16x8x28cmCutie de protectie si transport pentru seturile de Avertizori Fox RX.  Cutia este confectionata din material EVA turnat,cu rezistenta ridicata la impact si la presare, la interior este protejata de un burete cu densitate mare si este..
125,00Lei 200,00Lei
Brand: Fox Model: CBT011
Bidon Portabil Fox Water Container 5L, CBT011Produsul Water Container este un bidon tip canistra cu o capacitate de 5 litri fabricat din plastic HDPE rezistent la socuri mecanice si uzura. Forma dreptunghiulara faciliteaza aranjarea rapida a bidonului printre restul bagajelor, fiind perfect dimensio..
44,96Lei 49,95Lei
Brand: Fox Model: CAC394
Borcane Half Size Bait Tubs,CAC394Proiectat pentru stocarea în siguranță a tuturor momelilor cu talpă Fox Bait Tubs este prevăzut cu un capac etanșat din cauciuc, cu o garnitură de etanșare din cauciuc O, care permite stocarea fără a se împrăștia sau a scurgerilor lichidului din interior.Borcanele F..
76,46Lei 84,95Lei
Brand: Fox Model: CBX083
Capace pentru Penar Rigid Fox Magnetic Rig Box Lids, Large, 35x12x0.5cm, 2buc/setFox Magnetic Rig Box Lids sunt capace rigide cu profil ultra-subtire, fabricate din polipropilena rezistenta la socuri mecanice si actiunea coroziva a apei, special concepute pentru atasarea la penarele rigide F-Box Mag..
67,46Lei 74,95Lei
Brand: Fox Model: CBX082
Capace pentru Penar Rigid Fox Magnetic Rig Box Lids, Medium, 27x12x0.5cm, 2buc/setFox Magnetic Rig Box Lids sunt capace rigide cu profil ultra-subtire, fabricate din polipropilena rezistenta la socuri mecanice si actiunea coroziva a apei, special concepute pentru atasarea la penarele rigide F-Box Ma..
58,46Lei 64,95Lei
Brand: Fox Model: CBX087
Cutie Accesorii Fox EDGES Internal Box, 4 CompartimenteFox EDGES Internal Box este o cutie pentu accesorii de mici dimensiuni si maruntisuri, prevazuta cu patru compartimente interne. Compartimentele sunt ideale pentru depozitarea agrafelor, carligelor, vartejurilor, stopperelor, etc. Forma concava ..
37,00Lei
Brand: Fox Model: CBX088
Cutie Accesorii Fox EDGES Internal Box, 6 CompartimenteFox EDGES Internal Box este o cutie pentru accesorii de mici dimensiuni si maruntisuri, prevazuta cu sase compartimente interne. Compartimentele sunt ideale pentru depozitarea agrafelor, carligelor, vartejurilor, stopperelor, etc. Forma concava ..
37,00Lei
Brand: Fox Model: CBX089
Cutie Ajustabila pentru Accesorii Fox EDGES Standard Ajustable BoxFox EDGES Standard Ajustable Box este o cutie ajustabila pentru accesorii, compartimentele interioare fiind ideale pentru depozitarea agrafelor, carligelor, vartejurilor, stopperelor, varnisurilor etc. Cele trei separatoare detasabile..
42,00Lei
Brand: Fox Model: CBX090
Cutie Ajustabila pentru Accesorii Fox EDGES X-Large Ajustable BoxFox EDGES X-Large Ajustable Box este o cutie ajustabila pentru accesorii, compartimentele interioare fiind ideale pentru depozitarea agrafelor, carligelor, vartejurilor, stopperelor, varnisurilor etc. Cele sapte separatoare (patru lung..
53,00Lei
Brand: Fox Model: CAC425
Cutie Momeala Fox LargeCutie speciala pentru depozitarea momelilor foarte rezistenta.Caracteristici:Dimensiuni: 26x18cm;Material: plastic;..
32,81Lei 36,45Lei
Model: CBX091
Cutie pentru Accesorii Fox EDGES Loaded Medium Tackle BoxNoua cutie pentru accesorii Tackle Box Loaded Medium a fost construita pe baza legendarului model Fox F-Box, incorporand atat elemente noi aparute pe piata cat si o serie de idei inovatoare, specifice echipei Fox. Folosind capacul ca spatiu ad..
357,00Lei
Brand: Fox Model: CBX086
Cutie pentru Accesorii Fox EDGES Medium Tackle BoxNoua cutie pentru accesorii Tackle Box Medium a fost construita pe baza legendarului model Fox F-Box, incorporand atat elemente noi aparute pe piata cat si o serie de idei inovatoare, specifice echipei Fox. Folosind capacul ca spatiu aditional de dep..
223,00Lei
Brand: Fox Model: CBX015
Cutie pentru Accesorii FOX F Box, 2 Compartimente, CBX015Cutie cu desin modular din gama FOX F Box®, perfecta pentru stocarea tuturor accesoriilor de dimensiuni medii si mici, precum vartejuri, margele, clipsuri, stoppere de momeala, plumbi mici, elemente de tip Zig Alignas, bucati de spuma, pluta e..
45,00Lei 67,45Lei
Brand: Fox Model: CBX009
Cutie pentru Accesorii FOX F Box, 8 Compartimente, CBX009Cutie cu desin modular din gama FOX F Box®, perfecta pentru stocarea tuturor accesoriilor de dimensiuni medii si mici, precum vartejuri, margele, clipsuri, stoppere de momeala, plumbi mici, elemente de tip Zig Alignas, bucati de spuma, pl..
58,00Lei 69,00Lei
Brand: Fox Model: cbx011
Cutie pentru Accesorii FOX F Box, 4 CompartimenteCutie cu desin modular din gama FOX F Box®, perfecta pentru stocarea tuturor accesoriilor de dimensiuni medii si mici, precum vartejuri, margele, clipsuri, stoppere de momeala, plumbi mici, elemente de tip Zig Alignas, bucati de spuma, pluta etc. Se p..
60,71Lei 67,45Lei
Brand: Fox Model: CBX007
Cutie Pentru Accesorii Fox F-Box Large Single, CBX007Cutie perfecta pentru stocarea mai multor accesorii de dimensiuni medii si mici, a dispenserelor pentru fire de forfac si a placilor pentru riguri. Capacul transparent are imprimata o rigla pentru masurarea rigurilor si permite vizibilitatea conti..
198,00Lei 229,00Lei
Brand: Fox Model: CBX006
Cutie Pentru Accesorii Fox F-Box Medium Double, CBX006Cutie perfecta pentru stocarea mai multor accesorii de dimensiuni medii si mici, a dispenserelor pentru fire de forfac si a placilor pentru riguri. Cutia Fox Medium Double are un design fata/verso unic care maximizeaza spatiul de stocare si permi..
198,00Lei 220,45Lei
Brand: Fox Model: CBX094
Cutie pentru Carlige Fox EDGES Hook Box X3Fox EDGES Hook Box X3 este o cutie special conceputa pentru stocarea carligelor de crap. Forma concava se potriveste perfect in interiorul cutiilor multifunctionale Fox Medium Tackle Box. Capacul de inchidere al cutiei este semi transparent, interiorul putan..
26,00Lei
Brand: Fox Model: FAC064
Cutie pentru Riguri Fox Rage Rig Bin, FAC064Stocarea monturilor pentru pescuitul la rapitor este acum mult mai usor de realizat, Rig Bin de la Fox Rage este o cutie cilindrica, din plastic rezistent, iar la interior dispune de un miez din spuma cu densitate mare pentru fixarea carligelor si o banda ..
60,71Lei 67,45Lei
Brand: Fox Model: CAC659
Discuri Pentru MonturiI FOX Edges CHOD & ZIG + 6 Pini de Fixare, LargeDiscuri pentru stocarea eficienta a monturilor de tip Chod si Zig Rig. Sunt fabricate din material rezistent la uzura si se comercializeaza cate doua bucati per set. Vin livrate impreuna cu 6 pini de fixare a monturilor. ..
14,00Lei 16,20Lei
Brand: Fox Model: CAC658
Discuri Pentru MonturiI FOX Edges CHOD & ZIG + 6 Pini de Fixare,  MediumDiscuri pentru stocarea eficienta a monturilor de tip Chod si Zig Rig. Sunt fabricate din material rezistent la uzura si se comercializeaza cate doua bucati per set. Vin livrate impreuna cu 6 pini de fixare a monturilor..
16,20Lei 19,00Lei
Brand: Fox Model: CAC657
Discuri Pentru MonturiI FOX Edges CHOD & ZIG + 6 Pini de Fixare,  SmallDiscuri pentru stocarea eficienta a monturilor de tip Chod si Zig Rig. Sunt fabricate din material rezistent la uzura si se comercializeaza cate doua bucati per set. Vin livrate impreuna cu 6 pini de fixare a monturilor...
16,20Lei 19,00Lei
Brand: Fox Model: CBX081
Penar Rigid pentru Riguri Fox Magnetic Disc & Rig Box Sistem, Large, 35x12x4cmFolosind cea mai noua tehnologie de turnare prin injectie, specialistii de la FOX au proiectat o unitate de stocare rigida a forfacurilor, ce satisface orice pescar pretentios. Penarul este fabricat din polipropilena r..
157,46Lei 174,95Lei
Brand: Fox Model: CBX080
Penar Rigid pentru Riguri Fox Magnetic Double Rig Box Sistem, Large, 35x12x4cmFolosind cea mai noua tehnologie de turnare prin injectie, specialistii de la FOX au proiectat o unitate de stocare rigida a forfacurilor, ce satisface orice pescar pretentios. Penarul este fabricat din polipropilena rezis..
134,96Lei 149,95Lei
Afişare 1 - 24 din 40 (2 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.