FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Plumbi

FOX Carp Fishing Plumbi

Brand: Fox Model: CAC513
Lesturi Kwik Change POP-UP BB, CAC513Fox Edges Kwik Change pop-up wight sunt plumbi cu schimbare rapida, pentru echilibrarea monturilor pop-up.Gama Fox Edges creata sub indrumarea cunscutului pescar Rod Hughes este extrem de complexa si cuprinde toate accesoriile necesare confectionarii unei monturi..
32,81Lei 36,45Lei
Model: CAC515
Fox Edges Kwik Change pop-up wight sunt plumbi cu schimbare rapida, pentru echilibrarea monturilor pop-up.Gama Fox Edges creata sub indrumarea cunscutului pescar Rod Hughes este extrem de complexa si cuprinde toate accesoriile necesare confectionarii unei monturi pentru pescuitul crapului.Greutate:S..
32,81Lei 36,45Lei
Model: CAC516
Fox Edges Kwik Change pop-up wight sunt plumbi cu schimbare rapida, pentru echilibrarea monturilor pop-up.Gama Fox Edges creata sub indrumarea cunscutului pescar Rod Hughes este extrem de complexa si cuprinde toate accesoriile necesare confectionarii unei monturi pentru pescuitul crapului.Greutate:S..
32,81Lei 36,45Lei
Brand: Fox Model: CLD128
Plumb  Fox Horizon Cu VartejPlumbul "Horizon" este foarte asemanator cu modelul "Long Cast" si este folosit cu precadere pe monturile elicopter sau cu plumb pierdut. Forma sa asigura o aerodinamica foarte buna si totodata reduce rotirea plumbului atat la lansare cat si la recuperare. Forma aero..
9,90Lei 11,00Lei
Brand: Fox Model: CLD086
Plumb FOX Dumby cu Vartej Flat PairPlumbul "Dumby" este folosit cu precadere pe monturile elicopter sau cu plumb pierdut. Forma sa asigura o aerodinamica foarte buna si totodata reduce rotirea plumbului atat la lansare cat si la recuperare. Forma aerodinamica asigura si un plus de stabilitate la rot..
10,00Lei 11,80Lei
Brand: Fox Model: CLD093
Plumb Fox Dumby cu Vartej Flat Pair 142g, CLD093Plumbul "Dumby" este folosit cu precadere pe monturile elicopter sau cu plumb pierdut. Forma sa asigura o aerodinamica foarte buna si totodata reduce rotirea plumbului atat la lansare cat si la recuperare. Forma aerodinamica asigura si un plus de stabi..
10,00Lei 11,70Lei
Brand: Fox Model: CLD104
Plumb Fox Dumby Inline Flat Pair 142g, CLD104Montura inline sau mai popular spus "in linie" este una dintre cele mai folosite monturi pentru pescuitul crapului. Montura inline este considerata de specialisti, ca fiind montura care asigura cea mai eficienta autointepare, aceasta calitate fiind datora..
10,50Lei 11,70Lei
Brand: Fox Model: Plumb FOX Edges Downrigger Back Weights, 3buc/set
Plumb FOX Edges Downrigger Back Weights, 3buc/setFox Downrigger este un sistem unic de plumb secundar, care poate fi atasat la firul principal cu o singura mana, proiectat pentru a culca firul de linie pe substrat. Acest sistem reduce considerabil sansa de a speria pestii care intra pe vad. Plumbii ..
44,00Lei
Brand: Fox Model: Plumb Fox Edges Flat Pear Lead
Plumb Fox Edges Flat Pear Lead Fox Edges Flat Pear Lead este un plumb cu un design inovator. Acesta este ideal atat pentru pescuitul la distante mici cat si pentru pescuitul la distante medii. A fost proiectat cu centrul greutatii in partea superioara, asigurand presiune maxima pe carlig.&..
9,50Lei 10,50Lei
Brand: Fox Model: Plumb FOX Edges Impact In-line
Plumb FOX Edges Impact In-lineNoul tip de plumb Edges Impact In-line este unul dintre cele mai bune modele pentru pescuitul cu pungi PVA. Designul cu greutate maxima pe fata permite aruncari precise, iar fixarea rigului direct in centrul de greutate ofera efect de auto-intepare pronuntat, prize mai ..
11,50Lei
Brand: Fox Model: CED066
             Plumb Fox Edges In-Line Paste BombPermite folosirea groundbaiturilor sau a pastei direct pe plumb; Finisaje cauciucate de camuflaj, fara reflexii, rezistente la uzura; Vartejul poate fi tras la interiorul insertiei in line, permitand ochetului sau..
12,11Lei 13,45Lei
Brand: Fox Model: CED064
             Plumb Fox Edges Swivel Paste BombPermite folosirea groundbaiturilor sau a pasei direct pe plumb; Finisaje cauciucate de camuflaj, fara reflexii, rezistente la uzura; Vartej cu ochet mare ce permite fixarea cu usurinta pe orice clips pentru plumb, ..
12,11Lei 13,45Lei
Brand: Fox Model: Plumb Fox Edges Tri Pear Lead
           Plumb Fox Edges Tri Pear LeadDesign nou; Forma compacta ce asigura presiune maxima pe carlig, oferind un efect de autointepare perfect; Textura turnata in relief (3D); Proiectat special pentru ansamblul elicopter sau pentru cel cu plumb p..
9,50Lei 10,50Lei
Brand: Fox Model: CED010
Plumb Fox Flat Pear In-line LeadTextură 3D camo modelată; Centrul de greutate scăzut, astfel încât greutatea maximă este aplicată cârligului cât mai curând posibil, atunci când un pește vă ridică platforma; Acoperire mată cauciucată, non-reflectorizantă, camuflată; Pivotele trag în interiorul inserț..
9,45Lei 10,50Lei
Brand: Fox Model: CLD183
Plumb FOX Paste Bomb cu Vartej 99g, CLD183Plumb special proiectat de Fox Plumb pentru pasta de boilies, capatand astfel proprietatile unui method feeder. Are o aderenta excelenta si o stabilitate foarte mare in lanseu. Cu ajutorul acestui plumb putem obtine o prezentare foarte buna a monturii, sa im..
13,63Lei 15,14Lei
Brand: Fox Model: CLD184
Plumb FOX Paste Bomb Inline 43g, CLD184Plumb special proiectat de Fox pentru pasta de boilies, capatand astfel proprietatile unui method feeder. Are o aderenta excelenta si o stabilitate foarte mare in lanseu. Cu ajutorul acestui plumb putem obtine o prezentare foarte buna a monturii, sa impiedicam ..
9,00Lei 9,90Lei
Brand: Fox Model: CLD116
Plumb Fox Tri Bomb InlineMontura inline  este una dintre cele mai folosite monturi pentru pescuitul crapului. Montura inline este considerata de specialisti, ca fiind montura care asigura cea mai eficienta autointepare, aceasta calitate fiind datorata modului de atasare a forfacului, care este ..
9,00Lei 10,50Lei
Brand: Fox Model: CLD235
Plumb Grippa cu Vartej FOX Camotex Kling On Swivel LeadPlumbii Grippa cu Vartej FOX Camotex Kling On Swivel Lead sunt prevazuti cu vartej adaptabil inclusiv pe monturile cu "plumb pierdut". Acest model este folosit cu precadere in pescuitul plantat, sau cel aruncat pe rauri sau pe Dunare. Acest..
8,06Lei 8,95Lei
Brand: Fox Model: CLD232
Plumb Impact Inline FOX CamotexMontura inline sau mai popular spus "in linie" este una dintre cele mai folosite monturi pentru pescuitul crapului. Montura inline este considerata de specialisti, ca fiind montura care asigura cea mai eficienta autointepare, aceasta calitate fiind datorata modului de ..
10,00Lei 11,50Lei
Brand: Fox Model: CLD224
Plumb Long Cast cu Vartej FOX Camotex  Distance Leads SwivelPlumbul "long cast" (asemanator cu modelul Fox Horizon) este folosit  cu precadere pe monturile elicopter sau cu plumb pierdut. Forma asigura o aerodinamica foarte buna si totodata reduce rotirea plumbului atat la lansare cat si l..
9,41Lei 10,45Lei
Brand: Fox Model: CLD208
Plumb Para cu Vartej FOX Camotex Flat Pear Leads SwivelPlumbul tip "para" este esential mai ales atunci cand este nevoie de precizie si a dat rezultate foarte bune la aruncarile pe vant puternic. Plumbul daca este bine ales functie de greutatea sa, este ideal si in apele cu substrat malos, deoarece ..
8,06Lei 8,95Lei
Brand: Fox Model: CLD239
Plumb Para cu Vartej FOX Camotex Pear Swivel LeadPlumbul tip "para" este esential mai ales atunci cand este nevoie de precizie si a dat rezultate foarte bune la aruncarile pe vant puternic. Plumbul daca este bine ales functie de greutatea sa, este ideal si in apele cu substrat malos, deoarece stratu..
8,06Lei 8,95Lei
Brand: Fox Model: CLD212
Plumb Para Inline FOX Camotex Flat Pear Leads Inline-GroovedMontura inline sau mai popular spus "in linie" este una dintre cele mai folosite monturi pentru pescuitul crapului. Montura inline este considerata de specialisti, ca fiind montura care asigura cea mai eficienta autointepare, aceasta calita..
8,78Lei 9,75Lei
Brand: Fox Model: CLD216
Plumb Patrat cu Vartej FOX Camotex Square Leads SwivelPlumbul patrat este esential mai ales atunci cand este nevoie de precizie si a dat rezultate foarte bune la aruncarile pe vant puternic. Plumbul daca este bine ales functie de greutatea sa, este ideal si in apele cu substrat malos, deoarece strat..
8,06Lei 8,95Lei
Afişare 1 - 24 din 40 (2 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.