FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Capete suporți

Brand: Fox Model: CBR004
Cap Suport Fox Power Grip Butt Rest, CBR004Cap suport pentru lanseta prevazut cu un sistem de tensionare al bratelor. Ofera o priza foarte sigura, manerul lansetei fiind securizat in totalitate. Acest cap de prindere cu arc este proiectat special pentru situatiile in care trebuie sa pescuiti cu..
56,00Lei
Brand: Fox Model: RP3576
Cap Suport Maner Lanseta FOX Butt Cap, Ø=3.5cm, RP3576Cap suport ideal pentru pozitionarea manerului lansetelor. Avand capatul inchis acest suport ofera o stabilitate mare manerului lansetei. Dispune de filet universal pentru conectare la orice tip de pichet sau suport. Acest cap suport este recoman..
52,00Lei
Brand: Fox Model: CBR006
Duo Fox Butt Grip, CBR006Noua versiune redusă a originalului Fox Duo Grip Rear Rest. Construit din nailon flexibil cu o incrustare din cauciuc „soft-touch” care permite capului să se flexeze și să se ajusteze la diametrul tijei alese. Ambele mânere Skinny Cork și Skinny Duplon sunt găzduite în zona ..
30,00Lei
Brand: Fox Model: BB4049
Suport Fox Tip V Frontrunner Rod Rest Head, BB4049Suport pentru fata se poate monta pe orice filet universat. Este construit dintr-un material anti-alunecare se poate folosi la orice tip de pescuit stationar...
34,00Lei
Brand: Fox Model: CBR008
Suport Spate Fox Rod Loks, Large, CBR008Suport spate pentru lansete de la Fox, de dimensiuni mare, ce permite o prindere mai ferma in contact cu o suprafata mult mai mare a manerului lansetei decat multe alte suporturi semnate de alte companii. Dimensiunea Large (mare) este ideala pentru orice ..
51,00Lei
Brand: Fox Model: CBR007
Suport Spate Fox Rod Loks, Medium, CBR007Suport spate pentru lansete de la Fox, de dimensiuni medii, ce permite o prindere mai ferma in contact cu o suprafata mult mai mare a manerului lansetei decat multe alte suporturi semnate de alte companii. Dimensiunea Medium (mediu) este ideala pentru or..
51,00Lei
Brand: Fox Model: CBR002
Cap Suport Spate FOX Butt Grip Large, CBR002Cap suport spate pentru lansete, de dimensiuni mici, ce permite o prindere mai ferma in contact cu o suprafata mult mai mare a manerului lansetei decat multe alte suporturi semnate de alte companii. Marimea Large este compatibila cu manerele lansetelor sli..
25,00Lei
Brand: Fox Model: CBR005
Suport Spate FOX Butt Grip Medium, CBR005Suport spate pentru lansete de la FOX, de dimensiuni mici, ce permite o prindere mai ferma in contact cu o suprafata mult mai mare a manerului lansetei decat multe alte suporturi semnate de alte companii. Dimensiunea Medium (mediu) este proiectat pentru utili..
25,00Lei
Brand: Fox Model: CBR001
Suport Spate FOX Butt Grip, Small, CBR001Suport spate pentru lansete de la FOX, de dimensiuni mici, ce permite o prindere mai ferma in contact cu o suprafata mult mai mare a manerului lansetei decat multe alte suporturi semnate de alte companii. Dimensiunea Small (mic) este ideala pentru orice diame..
25,00Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.