FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Zig & Surfage Fishing

FOX Carp Fishing Zig & Surface Fishing 

Model: Fir de Forfac Zig si Flotor
Fir de Forfac Zig si Flotor Fir monofilament conceput special pentru pescuitul cu pluta sau cu monturi de tip Zig Rig. Fabricat dintr-un copolimer mono, care ii confera un diametru incredibil de mic, acest fir este foarte discret in apa, incredibil de puternic si are o mare rezistenta la abraziune. ..
31,50Lei 35,00Lei
Brand: Fox Model: CAC506
Fox Edges Zig Aligna Loading Tool, 2buc/setUnealta special proiectata pentru plasarea spumei in locasul special din spatele adaptorului Zig Aligna. Culoare portocaliu HI-Vis. Mod de ambalare: 2 bucati in pachet.Caracteristici:Unealta speciala pentru adaptorul Zig Aligna;Culoare portocaliu HI-Vis;Mod..
17,96Lei 19,95Lei
Model: CAC467
Fox Edges Zig Aligna Set Setul contine:- 3 x bucati de spuma flotanta in 3 culori galben, rosu si negru.- 6 x conectori pentru spuma galben, rosu, negru(cate doua din fiecare)- 1 x Loading Tool(pentru introducerea spumei in conectori)..
44,96Lei 49,95Lei
Model: CAC428
Versiunea redusa a popularului Halo Zig Float Kit. Aceasta versiune mai mica este perfecta pentru lacuri cu dimensiuni mici, unde crapii sunt ceva mai precauti, iar prezentarile discrete sunt esentiale.  Livrat cu capete frontale interschimbabile în culori rosu si negru.  Perfect pentru la..
63,00Lei 71,10Lei
Brand: Fox Model: CAC614
Pluta de Suprafata FOX Exocet Controller FloatsPluta de suprafata cu forma "indesata" ce reduce scufundarea la impactul cu apa. Fetele plane cresc efectul de auto-intepare atunci cand pestele pleaca cu momeala, si de asemenea va permit sa "corectati" pozitia liniei principale pe suprafata apei, fara..
35,06Lei 38,95Lei
Brand: Fox Model: CAC162
Pluta Pescuit la Suprafata Fox Bolt Bubbles Large, CAC162Pluta de suprafata, de tip bulb (in forma de para) conceputa special pentru pescuitul de tip "surface". Designul simplificat, tip "para" permite lanseuri lungi si precise si datorita transparentei si profilului ultra-scazut, bulbii sunt extrem..
58,46Lei 64,95Lei
Brand: Fox Model: CAC161
Pluta Pescuit la Suprafata Fox Bolt Bubbles Medium, CAC161Pluta de suprafata, de tip bulb (in forma de para) conceputa special pentru pescuitul de tip "surface". Designul simplificat, tip "para" permite lanseuri lungi si precise si datorita transparentei si profilului ultra-scazut, bulbii sunt extre..
58,46Lei 64,95Lei
Brand: Fox Model: CAC163
Pluta Pescuit la Suprafata Fox Bolt Bubbles X Large, CAC163Pluta de suprafata, de tip bulb (in forma de para) conceputa special pentru pescuitul de tip "surface". Designul simplificat, tip "para" permite lanseuri lungi si precise si datorita transparentei si profilului ultra-scazut, bulbii sunt extr..
52,20Lei 57,00Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.