FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Critters Bulk

Brand: Fox Rage Model: NSL1309
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Dark Oil, 7cm, NSL1309Fox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, n..
4,95Lei 5,50Lei
Brand: Fox Rage Model: NSL1312
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Dark Oil, 9cm, NSL1312Fox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, n..
5,40Lei 6,00Lei
Brand: Fox Rage Model: NSL1311
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Lemon Tiger, 7cm, NSL1311Fox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala..
4,95Lei 5,50Lei
Brand: Fox Rage Model: NSL1314
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Lemon Tiger, 9cm, NSL1314Fox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala..
5,40Lei 6,00Lei
Brand: Fox Rage Model: NSL1310
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Natural, 7cm, NSL1310Fox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, na..
4,95Lei 5,50Lei
Brand: Fox Rage Model: NSL1313
Rac Fox Rage Critter, Ultra UV Natural, 9cm, NSL1313Fox Rage Critter este o creatura realizata din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Datorita formei sale ce imita cu succes un rac de dimensiuni reale, evolutia este naturala, na..
5,40Lei 6,00Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.