FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Ochelari de soare Rage

Brand: Fox Rage Model: NSN005
Ochelari Polarizati Fox Rage Camo Frame, Brown Lens MirrorOchelarii polarizati reduc oboseala ochilor, protejandu-i de lumina puternica a soarelui, blocheaza toate razele nocive UV, imbunatatind in acelasi timp contrastul si claritatea vederii. Fox Rage Camo Frame dispun de rame din policarbona..
114,62Lei 127,35Lei
Brand: Fox Rage Model: NSN004
Ochelari Polarizati Fox Rage Camo Frame, Lentile AlbastreOchelarii polarizati reduc oboseala ochilor, protejandu-i de lumina puternica a soarelui, blocheaza toate razele nocive UV, imbunatatind in acelasi timp contrastul si claritatea vederii. Fox Rage Camo Frame dispun de rame din policarbonat..
114,62Lei 127,35Lei
Brand: Fox Rage Model: NSN002
Ochelari Polarizati Fox Rage Red MirrorNoua gama de ochelari polarizati de la Fox Rage, ofera o calitate excelenta, intr-un pachet elegant.Caracteristici:Lentile TAC, polarizate, rezistente la impact;Cadru transparent;Lentile rosii;Livrati cu o husa de protectie si laveta pentru curatat.Cod- NS..
114,62Lei 127,35Lei
Brand: Fox Rage Model: NSN001
Ochelari Polarizati Fox Rage Matt BlackNoua gama de ochelari polarizati de la Fox Rage, ofera o calitate excelenta, intr-un pachet elegant.Caracteristici:Lentile TAC, polarizate, rezistente la impact;Cadru negru mat;Lentile maro;Livrati cu o husa de protectie si laveta pentru curatat.Cod- NSN00..
114,62Lei 127,35Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.