FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Mini Fry

Brand: Fox Rage Model: NMC026
Kit UV Mini Fry Loaded 7 cm 5gSet de 4 naluci exceptionale, activate deja sub lumina UV, ce pot fi folosite direct din pachet!  Pachetele contin o combinatie de culori Ultra UV – Pearl, Pink Candy, UV Perch si UV Stickleblack. Nalucile sunt deja montate perfect pe jigurile de inalta c..
39,65Lei 44,05Lei
Model: NSL1163
Gama de năluci soft Rage cunoscute pentru abilitățile excelente de capturare a peștilor răpitori sunt acum disponibile în pachete multi-color, pentru a vă oferi o gamă largă de opțiuni într-un singur pachet. Noile ambalaje acoperă ambele game, atât cele de micro năluci cât și cele gata armate.- Ultr..
39,65Lei 44,05Lei
Model: NSL1000
Shad din gama Fish Snax, cu un corp mic si aerodinamic, ce se termina cu o coada de tip ciocan, foarte sensibila, ce creeaza turbulente irezistibile pentru orice rapitor. Echipat cu jerkuri sau capete de jiguri ultra-usoare, acest shad Mini Fry poate fi prezentat sub o varietate de metode, cu rezult..
26,10Lei 29,10Lei
Brand: Fox Rage Model: NMC013
SHAD FOX RAGE UV MINI FRY, 7CM, 6BUC/PLICFox Rage UV Mini Fry este un shad special proiectat sa dea rezultate atat in pescuitul la biban, cat si la salau. Naluca este fabricata din cauciuc rezistent la rupere, si la muscaturile provocate de dintii ascutiti ai pestilor rapitori. Mai atractiv ca ..
30,83Lei 34,25Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.