FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Salmo

Brand: Salmo Model: QHT860
Vobler Salmo Hornet H9F 9cm,Golden Crucian, Floating Salmo Hornet H9F este un vobler dedicat pescuitului la spinning, cand ne orientam cu precadere spre prinderea speciilor de stiuca, salau si somn. Prezinta doua ancore extrem de ascutite, iar cu ajutorul spinului de pe fiecare carlig, fixare..
63,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT859
Vobler Salmo Hornet H9F 9cm, Floating Salmo Hornet H9F este un vobler dedicat pescuitului la spinning, cand ne orientam cu precadere spre prinderea speciilor de stiuca, salau si somn. Prezinta doua ancore extrem de ascutite, iar cu ajutorul spinului de pe fiecare carlig, fixarea pestelui..
63,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT858
Vobler Salmo Hornet H9F 9cm,Tench, Floating Salmo Hornet H9F este un vobler dedicat pescuitului la spinning, cand ne orientam cu precadere spre prinderea speciilor de stiuca, salau si somn. Prezinta doua ancore extrem de ascutite, iar cu ajutorul spinului de pe fiecare carlig, fixarea pestelu..
63,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.