FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Salmo

Brand: Salmo Model: QSN001
Ochelari Polarizati Salmo Wraps Blue Lens 400uvOchelarii polarizati Salmo va vor ajuta sa vedeti mai bine si veti arata mai bine.Au husă de protecție EVA și cârpă de curățare din microfibră; Rame stilate înfășurate în culori de albastru și negru Salmo Lentile polarizate TAC, rezistente la ..
116,96Lei 129,95Lei
Brand: Salmo Model: QPH005
Salmo PERCH este un crankbait tipic, cu o acțiune puternică, agresivă.Este un alt clasic Salmo care a trăit pentru a vedea numeroasele sale imitări făcute de concurenții noștri. Acest fapt în sine este o dovadă a eficacității incredibile a acestui vobler. Majoritatea pescarilor sunt de acord că acea..
42,71Lei 47,45Lei
Brand: Salmo Model: QPR026
Sapca Salmo Trucker, QPR026O sapca perfecta pentru un pescar care se respecta. Finisaj de inalta calitate. Marime universala, dispune de curea reglabila la spate. Plasa pe partea din spate. 50% bumbac, 50% poliester...
72,00Lei 104,95Lei
Brand: Salmo Model: Tricou Salmo Slider Tee
Tricou Salmo Slider Tee Tricoul Salmo Slider este o completare excelentă pentru garderoba dumneavoastra. Model Salmo Slider pe spate,cu desen imprimat. Îmbrăcăminte de înaltă calitate. Excelent pentru pescuit sau pentru plimbări zilnice. 100% bumbac.Disponibil in marimile: S- QPR..
98,00Lei 148,00Lei
Brand: Salmo Model: QUG003
VOBLER Salmo Bass Bug Floating,  Snowball Bug, 5.5cm, 26gWakebait sofisticat din gama Salmo, ce imita un "gandac", conceput special pentru pescuitul de suprafata la rapitori. Datorita formei rotunde si sistemului integrat de transfer al greutatii (Salmo Infinity Cast System), acest crankba..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QUG001
VOBLER Salmo Bass Bug Floating, Glow Bug, 5.5cm, 26gWakebait sofisticat din gama Salmo, ce imita un "gandac", conceput special pentru pescuitul de suprafata la rapitori. Datorita formei rotunde si sistemului integrat de transfer al greutatii (Salmo Infinity Cast System), acest crankbait de suprafata..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QUG002
VOBLER Salmo Bass Bug Floating, Green Bug, 5.5cm, 26gWakebait sofisticat din gama Salmo, ce imita un "gandac", conceput special pentru pescuitul de suprafata la rapitori. Datorita formei rotunde si sistemului integrat de transfer al greutatii (Salmo Infinity Cast System), acest crankbait de suprafat..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QBD003
Vobler SALMO Bullhead Sinking, Bullhead, 4.5cm, 5gSecretul familiei BULLHEAD este mixul perfect obtinut intre aspect si compozitie - forma + culoare + actiune incredibila in apa. Salmo BULLHEAD este, in opinia specialistilor, cea mai buna imitatie in forma turnata disponibila pe piata, in acest..
35,96Lei 39,95Lei
Brand: Salmo Model: QBU004
Vobler Salmo Butcher Floating, Culoare Green Tiger, 5cm, 5g, QBU004Salmo Butcher Floating este un crankbait agresiv cu o actiune robusta si un design unic. Fiind un vobler plutitor, Salmo Butcher poate sa aiba evolutii diferite, determinate de viteza recuperarii. Voblerul este echipat cu doua a..
33,71Lei 37,45Lei
Brand: Salmo Model: QBU017
Vobler Salmo Butcher Floating, Culoare Holographic Real Dace, 5cm, 5g, QBU017      Salmo Butcher Floating este un crankbait agresiv cu o actiune robusta si un design unic. Fiind un vobler plutitor, Salmo Butcher poate sa aiba evolutii diferite, determinate de vitez..
33,71Lei 37,45Lei
Brand: Salmo Model: QBU018
Vobler Salmo Butcher Floating, Culoare Supernatural Hot Perch, 5cm, 5g, QBU018Salmo Butcher Floating este un crankbait agresiv cu o actiune robusta si un design unic. Fiind un vobler plutitor, Salmo Butcher poate sa aiba evolutii diferite, determinate de viteza recuperarii. Voblerul este echipa..
33,71Lei 37,45Lei
Brand: Salmo Model: QCD005
Vobler Salmo Chubby Darter, Sinking , 3cm, 3.2gDecand a aparut pe piata acesta vobler,spun unii pescari ca este cel mai prolific vobler vertical un "must have'' al pescarilor la copca,voblerul Chubby Darter este eficient atat la salau,biban,bass si chiar si stiuca.Datorita corpului acest vobler..
30,60Lei 30,60Lei
Brand: Salmo Model: QEX001
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Holo Shiner, 5cm, 5gSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cati..
40,46Lei 44,95Lei
Brand: Salmo Model: QEX007
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Holo Shiner, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri ..
42,71Lei 47,45Lei
Brand: Salmo Model: QEX002
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Dace, 5cm, 5gSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa..
40,46Lei 44,95Lei
Brand: Salmo Model: QEX008
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Dace, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri de..
42,71Lei 47,45Lei
Brand: Salmo Model: QEX003
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Hot Perch, 5cm, 5gSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii c..
40,46Lei 44,95Lei
Brand: Salmo Model: QEX009
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Hot Perch, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa met..
42,71Lei 47,45Lei
Brand: Salmo Model: QEX004
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Perch, 5cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa me..
40,46Lei 44,95Lei
Brand: Salmo Model: QEX010
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Perch, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri d..
42,71Lei 47,45Lei
Brand: Salmo Model: QEX005
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Trout, 5cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri d..
40,46Lei 44,95Lei
Brand: Salmo Model: QEX011
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Trout, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri de ada..
42,71Lei 47,45Lei
Brand: Salmo Model: QFD094
Vobler Salmo Freediver Super Deep Runner 7cm,  Silver BlueSalmo Freediver Super Deep Runner este asa cum se intuieste si din denumire o naluca reactiva din clasa voblerelor de adancime. Caracteristica principala a acestei naluci este capacitatea de a evolua la adancimi mari. Acest lucru este ut..
51,71Lei 57,45Lei
Brand: Salmo Model: QFD090
Vobler Salmo Freediver Super Deep Runner 7cm, Blue ParakeetSalmo Freediver Super Deep Runner este asa cum se intuieste si din denumire o naluca reactiva din clasa voblerelor de adancime. Caracteristica principala a acestei naluci este capacitatea de a evolua la adancimi mari. Acest lucru este util p..
51,71Lei 57,45Lei
Afişare 1 - 24 din 100 (5 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.