FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Salmo

Brand: Salmo Model: QWY003
Vobler SALMO Whacky Floating, Silver Chartreuse Shad, 9CM, 5.5GSalmo Whacky de la Fox este un vobler cu un corp subtire si lunguiet, proiectat de cei mai buni specialisti in domeniu din Finlanda. Datorita distributiei perfecte a greutatii, precum si a formei foarte originale a corpulu..
53,00Lei
Brand: Salmo Model: QWY002
Vobler SALMO Whacky Floating, Green Tiger, 9CM, 5.5GSalmo Whacky de la Fox este un vobler cu un corp subtire si lunguiet, proiectat de cei mai buni specialisti in domeniu din Finlanda. Datorita distributiei perfecte a greutatii, precum si a formei foarte originale a corpului, aceast vobler..
53,00Lei
Brand: Salmo Model: QWY004
Vobler SALMO Whacky Floating, Silver Blue, 9CM, 5.5GSalmo Whacky de la Fox este un vobler cu un corp subtire si lunguiet, proiectat de cei mai buni specialisti in domeniu din Finlanda. Datorita distributiei perfecte a greutatii, precum si a formei foarte originale a corpului, aceast vobler..
53,00Lei
Brand: Salmo Model: QFY038
Vobler Salmo Frisky Shallow Runner, Hot Oilve, 7cmAceast vobler uimitor, alcatuit din doua piese, este rezultatul unui proces de dezvoltare si testare lunga, ce combina proprietati hidraulice si aerodinamice de top. Frisky are o actiune fantastica, cu aproape orice tip de recuperare si nu exist..
51,00Lei
Brand: Salmo Model: QFY039
Vobler Salmo Frisky Shallow Runner, Metallic Ayu, 7cmAceast vobler uimitor, alcatuit din doua piese, este rezultatul unui proces de dezvoltare si testare lunga, ce combina proprietati hidraulice si aerodinamice de top. Frisky are o actiune fantastica, cu aproape orice tip de recuperare si nu ex..
51,00Lei
Brand: Salmo Model: QFY041
Vobler Salmo Frisky Shallow Runner, Muted Minnow, 7cmAceast vobler uimitor, alcatuit din doua piese, este rezultatul unui proces de dezvoltare si testare lunga, ce combina proprietati hidraulice si aerodinamice de top. Frisky are o actiune fantastica, cu aproape orice tip de recuperare si nu ex..
51,00Lei
Brand: Salmo Model: QFY040
Vobler Salmo Frisky Deep Runner, Muted Minnow, 7cmAceast vobler uimitor, alcatuit din doua piese, este rezultatul unui proces de dezvoltare si testare lunga, ce combina proprietati hidraulice si aerodinamice de top. Frisky are o actiune fantastica, cu aproape orice tip de recuperare si nu exist..
51,00Lei
Brand: Salmo Model: QFY037
Vobler Salmo Frisky Deep Runner, Metallic Ayu, 7cmAceast vobler uimitor, alcatuit din doua piese, este rezultatul unui proces de dezvoltare si testare lunga, ce combina proprietati hidraulice si aerodinamice de top. Frisky are o actiune fantastica, cu aproape orice tip de recuperare si nu exist..
51,00Lei
Brand: Salmo Model: QFY036
Vobler Salmo Frisky Deep Runner, Hot Olive, 7cmAceast vobler uimitor, alcatuit din doua piese, este rezultatul unui proces de dezvoltare si testare lunga, ce combina proprietati hidraulice si aerodinamice de top. Frisky are o actiune fantastica, cu aproape orice tip de recuperare si nu exista p..
51,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT938
Vobler Salmo Hornet Sinking 4cm, 4g, Olive Hot Spot, QHT938Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, s..
44,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT936
Vobler Salmo Hornet Sinking 3,5cm, 2,2g, Ayu, QHT936Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, simțiți ..
42,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT935
Vobler Salmo Hornet Sinking 3,5cm, 2,2g, Olive Hot Spot, QHT935Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așada..
42,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT934
Vobler Salmo Hornet Floating 5cm, 7g, UV Purple, QHT934Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, ..
46,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT933
Vobler Salmo Hornet Floating 5cm, 7g, Ayu, QHT933Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, simțiți mun..
46,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT932
Vobler Salmo Hornet Floating 5cm, 7g, Olive Hot Spot, QHT932Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, ..
46,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT931
Vobler Salmo Hornet Floating 4cm, 3g, UV Purple, QHT931Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, ..
44,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT930
Vobler Salmo Hornet Floating 4cm, 3g, Ayu, QHT930Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, simțiți mun..
44,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT929
Vobler Salmo Hornet Floating 4cm, 3g, Olive Hot Spot, QHT929Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, ..
44,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT928
Vobler Salmo Hornet Floating 3.5cm, 2.2g, UV Purple, QHT928Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre acesta. Aș..
42,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT927
Vobler Salmo Hornet Floating 3.5cm, 2.2g, Ayu, QHT927Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așadar, simțiți..
42,00Lei
Brand: Salmo Model: QHT926
Vobler Salmo Hornet Floating 3.5cm, 2.2g, Olive Hot Spot, QHT926Dacă sunteți în căutarea unei momeli care poate prinde practic tot ce plutește în apă, Hornet este un ochi foarte ager! Mic, rapid și extrem de eficient - asta spun pescarii din zeci de țări din întreaga lume despre asta. Așad..
42,00Lei
Brand: Salmo Model: QRH514
Vobler Salmo Rattlin Hornet, Floating, Holo Red Perch, 4.5cm, 6g, QRH514Salmo HORNET este considerată cea mai bună momeală din toate timpurile în multe locuri din lume. Nu a fost suficient pentru noi, așa că, în cooperare cu cei mai buni pescari americani, am creat o nouă versiune îmbunătățită ..
51,00Lei 52,45Lei
Brand: Salmo Model: QRH513
Vobler Salmo Rattlin Hornet, Floating, Golden Red Head, 3.5cm, 3,1g, QRH513Salmo HORNET este considerată cea mai bună momeală din toate timpurile în multe locuri din lume. Nu a fost suficient pentru noi, așa că, în cooperare cu cei mai buni pescari americani, am creat o nouă versiune îmbun..
49,00Lei
Brand: Salmo Model: QRH512
Vobler Salmo Rattlin Hornet, Floating, Ghost Perch, 3.5cm, 3,1g, QRH512Salmo HORNET este considerată cea mai bună momeală din toate timpurile în multe locuri din lume. Nu a fost suficient pentru noi, așa că, în cooperare cu cei mai buni pescari americani, am creat o nouă versiune îmbunătăț..
49,00Lei
Afişare 1 - 24 din 100 (5 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.