FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Salmo

Brand: Salmo Model: QPH005
Salmo PERCH este un crankbait tipic, cu o acțiune puternică, agresivă.Este un alt clasic Salmo care a trăit pentru a vedea numeroasele sale imitări făcute de concurenții noștri. Acest fapt în sine este o dovadă a eficacității incredibile a acestui vobler. Majoritatea pescarilor sunt de acord că acea..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QUG001
VOBLER Salmo Bass Bug Floating, Glow Bug, 5.5cm, 26gWakebait sofisticat din gama Salmo, ce imita un "gandac", conceput special pentru pescuitul de suprafata la rapitori. Datorita formei rotunde si sistemului integrat de transfer al greutatii (Salmo Infinity Cast System), acest crankbait de suprafata..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QUG002
VOBLER Salmo Bass Bug Floating, Green Bug, 5.5cm, 26gWakebait sofisticat din gama Salmo, ce imita un "gandac", conceput special pentru pescuitul de suprafata la rapitori. Datorita formei rotunde si sistemului integrat de transfer al greutatii (Salmo Infinity Cast System), acest crankbait de suprafat..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QUG003
VOBLER Salmo Bass Bug Floating,  Snowball Bug, 5.5cm, 26gWakebait sofisticat din gama Salmo, ce imita un "gandac", conceput special pentru pescuitul de suprafata la rapitori. Datorita formei rotunde si sistemului integrat de transfer al greutatii (Salmo Infinity Cast System), acest crankba..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QBD003
Vobler SALMO Bullhead Sinking, Bullhead, 4.5cm, 5gSecretul familiei BULLHEAD este mixul perfect obtinut intre aspect si compozitie - forma + culoare + actiune incredibila in apa. Salmo BULLHEAD este, in opinia specialistilor, cea mai buna imitatie in forma turnata disponibila pe piata, in acest..
35,24Lei 39,15Lei
Brand: Salmo Model: QCD005
Vobler Salmo Chubby Darter, Sinking , 3cm, 3.2gDecand a aparut pe piata acesta vobler,spun unii pescari ca este cel mai prolific vobler vertical un "must have'' al pescarilor la copca,voblerul Chubby Darter este eficient atat la salau,biban,bass si chiar si stiuca.Datorita corpului acest vobler..
30,60Lei 30,60Lei
Brand: Salmo Model: QEX001
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Holo Shiner, 5cm, 5gSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cati..
39,65Lei 44,05Lei
Brand: Salmo Model: QEX007
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Holo Shiner, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri ..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QEX002
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Dace, 5cm, 5gSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa..
39,65Lei 44,05Lei
Brand: Salmo Model: QEX008
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Dace, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri de..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QEX003
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Hot Perch, 5cm, 5gSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii c..
39,65Lei 44,05Lei
Brand: Salmo Model: QEX009
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Hot Perch, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa met..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QEX004
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Perch, 5cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa me..
39,65Lei 44,05Lei
Brand: Salmo Model: QEX010
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Real Perch, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri d..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QEX005
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Trout, 5cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri d..
39,65Lei 44,05Lei
Brand: Salmo Model: QEX011
Vobler Salmo Executor Shallow Runner, Trout, 7cmSalmo Executor este un vobler de top, cu o forma revolutionara si o actiune laterala impecabila. Shallow Runner poate fi pescuit chiar sub pelicula apei, cu miscari de tip puls, sau trageri cu viteze diferite pentru a acoperi primii cativa metri de ada..
41,85Lei 46,50Lei
Brand: Salmo Model: QFD094
Vobler Salmo Freediver Super Deep Runner 7cm,  Silver BlueSalmo Freediver Super Deep Runner este asa cum se intuieste si din denumire o naluca reactiva din clasa voblerelor de adancime. Caracteristica principala a acestei naluci este capacitatea de a evolua la adancimi mari. Acest lucru este ut..
50,67Lei 56,30Lei
Brand: Salmo Model: QFD090
Vobler Salmo Freediver Super Deep Runner 7cm, Blue ParakeetSalmo Freediver Super Deep Runner este asa cum se intuieste si din denumire o naluca reactiva din clasa voblerelor de adancime. Caracteristica principala a acestei naluci este capacitatea de a evolua la adancimi mari. Acest lucru este util p..
50,67Lei 56,30Lei
Brand: Salmo Model: QFD095
Vobler Salmo Freediver Super Deep Runner 7cm, Green TigerSalmo Freediver Super Deep Runner este asa cum se intuieste si din denumire o naluca reactiva din clasa voblerelor de adancime. Caracteristica principala a acestei naluci este capacitatea de a evolua la adancimi mari. Acest lucru este util pes..
50,67Lei 56,30Lei
Brand: Salmo Model: QFD091
Vobler Salmo Freediver Super Deep Runner 7cm, Holographic Red  HeadSalmo Freediver Super Deep Runner este asa cum se intuieste si din denumire o naluca reactiva din clasa voblerelor de adancime. Caracteristica principala a acestei naluci este capacitatea de a evolua la adancimi mari. Acest lucr..
50,67Lei 56,30Lei
Brand: Salmo Model: QFD092
Vobler Salmo Freediver Super Deep Runner 7cm, Hot PerchSalmo Freediver Super Deep Runner este asa cum se intuieste si din denumire o naluca reactiva din clasa voblerelor de adancime. Caracteristica principala a acestei naluci este capacitatea de a evolua la adancimi mari. Acest lucru este util pesca..
50,67Lei 56,30Lei
Brand: Salmo Model: QFD093
Vobler Salmo Freediver Super Deep Runner 7cm, Purple RainSalmo Freediver Super Deep Runner este asa cum se intuieste si din denumire o naluca reactiva din clasa voblerelor de adancime. Caracteristica principala a acestei naluci este capacitatea de a evolua la adancimi mari. Acest lucru este util pes..
50,67Lei 56,30Lei
Brand: Salmo Model: QHT860
Vobler Salmo Hornet H9F 9cm,Golden Crucian, Floating Salmo Hornet H9F este un vobler dedicat pescuitului la spinning, cand ne orientam cu precadere spre prinderea speciilor de stiuca, salau si somn. Prezinta doua ancore extrem de ascutite, iar cu ajutorul spinului de pe fiecare carlig, fixare..
68,31Lei 75,90Lei
Brand: Salmo Model: QHT859
Vobler Salmo Hornet H9F 9cm, Floating Salmo Hornet H9F este un vobler dedicat pescuitului la spinning, cand ne orientam cu precadere spre prinderea speciilor de stiuca, salau si somn. Prezinta doua ancore extrem de ascutite, iar cu ajutorul spinului de pe fiecare carlig, fixarea pestelui..
68,31Lei 75,90Lei
Afişare 1 - 24 din 70 (3 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.