FoxFishing - Categorii
Cosul tau

INDICATORI VIZUALI

FOX Carp Fishing Indicatori Vizuali

Model: CBI077
 Design clasic de tip ball clip. Va permite sa convertiti capulindicatorului într-un standard. Prevazut cu sistem de ajustare a tensiuniiclipsului în functie de diametrul firului. Ideal pentru utilizarea împreuna cutijele flexibile Springer Arm..
18,90Lei
Model: CAC688
- Concepute pentru a se fixa pe picheți. Au ca scop menținerea liniei principale de pescuit în condiții de siguranță, la distanță de eventualele agățături ale vadului atunci când pescuiți din barcă în stilul Continental; - C-Guards sunt folosite pentru a regla unghiul urmat de fir în jurul unui..
58,50Lei
Model: CBI066
 Urmeaza designul traditional de tip Swinger. Puncte pivotante la ambele capete pentru sensibilitatesuplimentara. Finisaj negru, anodizat. Ideal pentru conditii de vânt. Completeaza gama de suporturi Black Label...
40,50Lei
Model: CAC689
- Concepute pentru a se fixa pe picheți. Au ca scop menținerea liniei principale de pescuit în condiții de siguranță, la distanță de eventualele agățături ale vadului atunci când pescuiți din barcă în stilul Continental; - Două modele disponibile: C-Guard și Y-Guard; - Y-Guards sunt folosi..
58,50Lei
Model: CBI096
Cablu fabricat din dacron negru, lung de 15 cm, extrem de suplu, usor si lipsit total de memorie. Daca aveti nevoie poate fi taiat la o lungime mai scurta. Perfect pentru pescuitul cu firele lasate slabe, la pescuitul pe distante scurte si in pescuitul cu firele semi-slabite la distante me..
28,80Lei
Model: CBI041
 Permite transformarea capului indicatorului într-unul greu i mai mare. Pur i simplu deurubai clipsul indicatorului, glisai capul Fat Cconverter pestecel subire, apoi înurubai clipsul înapoi! Perfect atunci când se pescuiete la distane mari sau în condiii de vânt. Disponibil în culoar..
22,50Lei
Model: CSI075
Mini Swinger Case Presentation este o carcasa de plastic special conceputa pentru depozitarea si transportul a 4 Mini Swingere Fox Black Label. Este fabricata din material rezistent la socuri mecanice si ofera protectie impotriva umezelii si murdariei. Culoarea gri transparent va permite sa identifi..
77,40Lei
Model: CBI071
 Coarda usoara, care masoara 22cm. Poate fi ajustata la dimensiunea dorita. Ideala pentru pescuitul cu fire slabe, datorita supletii si greutatii reduse...
22,50Lei
Model: CBI086
Sârmă din titan pentru indicarea ultimei mușcături -MEDIUMCompatibil cu toate capetele negre subțiriRecomandat pentru utilizarea cu Micro Heads fie cu un clip pivotant sau cu un clip colorat standard3 diametre disponibile pentru a se potrivi gamei pe care o pescuiți la: Super Soft pentru interval sc..
36,00Lei
Model: CBI087
Sârmă din titan pentru indicarea ultimei mușcături -STIFFCompatibil cu toate capetele negre subțiriRecomandat pentru utilizarea cu Micro Heads fie cu un clip pivotant sau cu un clip colorat standard3 diametre disponibile pentru a se potrivi gamei pe care o pescuiți la: Super Soft pentru interval scu..
36,00Lei
Model: CBI085
Sârmă din titan pentru indicarea ultimei mușcături -SUPER SOFTCompatibil cu toate capetele negre subțiriRecomandat pentru utilizarea cu Micro Heads fie cu un clip pivotant sau cu un clip colorat standard3 diametre disponibile pentru a se potrivi gamei pe care o pescuiți la: Super Soft pentru interva..
36,00Lei
Model: CBI064
 Va permite sa adaugati greutate capetelor indicatorilor. Fiecare cântareste 5g. Doua greutati furnizate la pachet. Rezistente la uzura, finisaj anodizat negru. Completeaza gama de suporturi Black Label...
22,50Lei
Afişare 1 - 12 din 106 (9 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.