FoxFishing - Categorii
Cosul tau

Vesta de salvare

Brand: Fox Model: CIB034
Kit pentru Vesta de Salvare Fox Automatic Life JacketKit de reumplere pentru Vesta de salvare Fox Camo ce contine butelia de 33g de CO2 si elementele aferente...
90,36Lei 100,40Lei
Brand: Fox Model: CIB033
Vesta de Salvare Fox Camo Automatic Life JacketVesta de salvare gonflabila ideala pentru toate tipurile de activitati pe apa. Designul usor, siguranta si confortul sunt cuvintele pe care le regasesti atunci cand folosesti aceasta vesta. Este confectionata din nylon rezistent la rupere si poliester l..
440,96Lei 489,95Lei
Brand: Fox Model: CIB035
Vesta de Salvare Fox pentru copii Kids Camo JacketPutine lucruri sunt la fel de placute precum partidele de pescuit impreuna cu familia si copiii. Ele vin insa la pachet cu alerta permanenta pentru siguranta copiilor. Producatorul FOX a ales sa vina in intampinarea dvs. cu noua vesta de salvare pent..
154,31Lei 171,45Lei
Brand: Fox Rage Model: NIB001
Vesta de salvare Fox Rage Iesiti la mal in siguranta dar plutind si cu stil cu noua vesta de salvare de ultima generatie Fox Rage.Caracteristici:Sistem automat de umflare;Proiectata sa corecteze pozitia corpului (capul tinut deasupra apei) intr-un timp vital de maximum 5 secunde, in cazul pierd..
418,91Lei 465,45Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.