FoxFishing - Categorii
Cosul tau

HUSE LANSETE FOX

Model: CLU287
Husa ce asigura protectie completa pentru 3 lansete echipate cu mulinete. La interior exista separatoare captusite intre cele 3 compartimente, iar la exterior dispune de buzunare pentru accesorii de mici dimensiuni. Designul husei Fox Camolite Tri Sleeve permite acomodarea lansetelor cu inel de plec..
669,60Lei
Model: CLU193
 Livrata cu trei huse de protectie matlasate. Compartimentul intern poate gazdui o umbrela detip brolly de 60inci sau un sistem complet brolly Fermoar dublu pentru acces facil Curea detasabila pentru utilizarea pecarucioarele de transportat echipament Trei buzunare externe pentru a gazduimincio..
747,00Lei
Model: CLU289
Sistem versatil care poate grupa o umbrela de tip brolly si mai multe lansete care, la randul lor pot fi transportate in huse individuale sau huse compartimentate. Lansetele pot fi atasate la sistemul Fox Camolite Brolly Carryall prin pozitionarea in buzunarul exterior de la baza, fiind apoi securiz..
345,60Lei
Model: CLU402
Design unic care maximizează spațiul de depozitare al lansetelor și al mulinetelor. Spații special gândite pentru a găzdui în siguranță inele din seria K de 50 mm și modele de mulinete mari, precum FX13. Croită special pentru a reduce volumul total al echipamentului. Placi PU armate în toate zonele ..
669,60Lei
Model: CLU403
Design unic care maximizează spațiul de depozitare al lansetelor și al mulinetelor. Spații special gândite pentru a găzdui în siguranță inele din seria K de 50 mm și modele de mulinete mari, precum FX13. Croită special pentru a reduce volumul total al echipamentului.Plăci PU armate în toate zonele t..
777,60Lei
Model: CLU404
Design unic care maximizează spațiul de depozitare al lansetelor și al mulinetelor. Spații special gândite pentru a găzdui în siguranță inele din seria K de 50 mm și modele de mulinete mari, precum FX13. Croită special pentru a reduce volumul total al echipamentului.Plăci PU armate în toate zonele t..
820,80Lei
Model: CLU297
Husa Fox Camolite Tri-Sleeve 13ftCaracteristici:- conceputa pentru a stoca trei lansete (3.90m)cu doua tronsoane- croita pentru a gazdui mulinete mari de tip Big Pit si lansete cu inel de plecare de 50mm- separatoare interne captusite- baza intarita- buzunare externe pentru depozitarea plumbilor si ..
734,40Lei
Model: CLU170
 Complet captusita si cu separator central mare,dublat, pentru o protectie deplina a lansetelor dvs Poate gazdui trei lansete montate si trei nemontate Sectiunea captusita din zona tamburului poateacomoda fara probleme mulinete de mari dimensiuni Tija de rigidizare din aluminiu Benzile de fixar..
491,40Lei
Model: CLU173
 Livrata cu trei huse de protectie matlasate. Compartimentul intern poate gazdui o umbrela detip brolly de 60inci sau un sistem complet brolly Fermoar dublu pentru acces facil Curea detasabila pentru utilizarea pecarucioarele de transportat echipament Trei buzunare externe p..
700,00Lei 785,70Lei
Model: CLU171
 Complet captusita si cu separator central mare,dublat, pentru o protectie deplina a lansetelor dvs Poate gazdui trei lansete montate si trei nemontate Sectiunea captusita din zona tamburului poateacomoda fara probleme mulinete de mari dimensiuni Tija de rigidizare din aluminiu&n..
492,00Lei 549,90Lei
Model: CLU269
 Gazduieste 2 lansete montate Croita pentru a se potrivi cu inele de plecare de50mm si mulinete mari, de tip „bit pit” Ideala pentru pescarii care folosesc doar 2 lansete De asemenea, ideala pentru stocarea lansetei de nadire si a celei de marcaj Buzunar extern pentru transportul minciogului C..
274,50Lei
Model: CLU290
Husa destinata transportului unei singure lansete de 3m din 2 tronsoane cu mulineta montata. Dimensiunile permit gazduirea lansetei cu inel de plecare de 50mm si a mulinetei cu tambur supradimensionat. Fermoarul husei Fox Camolite Single Rod Jacket este pozitionat in partea opusa mulinetei, protejan..
186,30Lei
Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)
FoxFishing.ro utilizeaza cookies pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate. Continuarea navigarii presupune acordul Dumneavoastra.