FoxFishing - Categorii
Cosul tau

ROD POD-URI

Model: CRP021
Buzz Bar Fox Extra Wide 4 Rod, 2buc/setBuzz bar Extra Wide echipat cu prindere dubla (goal post) pentru stabilitate maxima. Setul contine doi buzz bari fata-spate. Buzz bar-ul pentru partea din fata masoara 72cm (distanta intre posturi 25cm), in timp ce buzz bar-ul pentru partea din spate masora 67c..
228,60Lei
Model: CRP032
Extrem de popular, modelul original Ranger a fost în gama noastră pentru mai mulți ani. Cu toate acestea, datorită evoluției materialelor a și a procesului de producție, suntem acum în măsură să vă oferim noul și îmbunătățitul Ranger MK2. MK2 este disponibil în versiuni de 3 și 4 lansete și benefici..
179,10Lei
Model: CRP035
- Contine toate elementele necesare pentru a crea un Rod Pod compact Black Label pentru 3 posturi. - Kitul cuprinde: 1 x Compact Pod, 2 x 6ins / 15cm picheți Cam-Lok, 2 x 9ins / 23cm picheți Cam-Lok, 1 x pereche de buzzbari ficsi pentru 3 posturi si 1 x kit de conversie. - Kitul este livra..
1.101,60Lei
Model: CBB009
Buzzbar Black Label™ reglabil, de 3 posturi Furnizați în pereche, acești buzzbari reglabili sunt disponibili și în versiune XL și au un filet central pentru atașarea la un pichet. De asemenea, sunt prevăzuți la capete cu două capace care se pot deșuruba și, cu ajutorul kit-ului de conversie Black La..
326,70Lei
Model: CBB019
- Noua versiune mai îngustă a celor mai bine vânduți buzz bari Black Label permit un aspect mai compact al lansetelor pe vad - Greutate redusă, construiți din aluminiu anodizat negru - Construiți special pentru a se potrivi cu Kitul de Conversie în sistem „Goal Post” (ideali pentru rod pod..
172,80Lei
Model: CBB020
Set 2 buzz-bari fata-spate, de 3 posturi, din gama Fox Black Label Narrow, ce au un filet central pentru atasarea la picheti. Versiunea Narrow este mai ingusta fata de celelalte modele Black Label si confera lansetelor un aspect mai compact. Sunt construiti special pentru a se potrivi cu K..
199,80Lei
Model: CRP023
Fantasticul A-Pod Plus se bazează pe același design ca Stalker Plus, dar nu dispune de picioare care se extind și nu este livrat cu set de buzzbari pentru două posturi. Astfel, pentru prețul său credem cu tărie că nu există nici o altă alternativă mai bună pe piață și recomandăm varianta A-Pod Plus ..
432,00Lei
Model: CRP044
ROD POD FOX EOS 3 - 3 POSTURIFiind extrem de apreciat inca de la  prima aparitie, noul rod-pod Fox Eos 3 este disponibil acum pe site-ul foxfishing. Este confectionat din materiale noi si imbunatatite, fiind un rod pod compact foarte rezistent. Prevazut cu 2 bare buzz bar integrate pentru 3 pos..
315,00Lei
Model: CRP037
Rod Pod Fox Horizon Duo Pod, Camo, 3 PosturiNoua versiune a rod-pod-ului Horizon beneficiaza de imbunatatiri majore fata de varianta anterioara. Adaugarea in structura cadrului a doua bare de sustinere suplimentare sporeste considerabil stabilitatea rod pod-ului. Posibilitatea de ajustare a unghiulu..
959,00Lei
Model: CRP038
Rod Pod Fox Horizon Duo Pod, Camo, 4 PosturiNoua versiune a rod-pod-ului Horizon beneficiaza de imbunatatiri majore fata de varianta anterioara. Adaugarea in structura cadrului a doua bare de sustinere suplimentare sporeste considerabil stabilitatea rod pod-ului. Posibilitatea de ajustare a unghiulu..
950,00Lei
Model: CRP039
Fiind extrem de apreciat inca de la apaaritia primei versiuni, rod-pod-ul Fox Ranger MK2 este disponibil acum intr-o noua varianta, fiind confectionat din materiale noi si imbunatatite. Picioarele permit acum reglarea sub 6 unghiuri diferite, iar stabilitatea este mai mare datorita rigidizarii artic..
1.845,00Lei
Model: CRP022
STALKER + a devenit unul dintre cele mai bine vândute rod pod-uri din Europa, mii de pescari apreciind construcția robustă a acestuia combinată cu o serie de caracteristici practice. Corpul din aluminiu vopsit negru este foarte ușor, ceea ce face ca Stalker Plus să fie soluția ideală pentru pentru u..
561,00Lei
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)