FoxFishing - Categorii
Cosul tau

ACCESORII SUPORTI

Model: CAC688
- Concepute pentru a se fixa pe picheți. Au ca scop menținerea liniei principale de pescuit în condiții de siguranță, la distanță de eventualele agățături ale vadului atunci când pescuiți din barcă în stilul Continental; - C-Guards sunt folosite pentru a regla unghiul urmat de fir în jurul unui..
58,50Lei
Model: CBB010
Concepute pentru a adauga ceva mai mult spatiu intre avertizori si buzzbarii din seria Black Label. Fabricate din aluminiu anodizat negru, se potrivesc cu toti buzzbarii din seria Black Label...
36,00Lei
Model: CAC689
- Concepute pentru a se fixa pe picheți. Au ca scop menținerea liniei principale de pescuit în condiții de siguranță, la distanță de eventualele agățături ale vadului atunci când pescuiți din barcă în stilul Continental; - Două modele disponibile: C-Guard și Y-Guard; - Y-Guards sunt folosi..
58,50Lei
Model: CRP021
Buzz Bar Fox Extra Wide 4 Rod, 2buc/setBuzz bar Extra Wide echipat cu prindere dubla (goal post) pentru stabilitate maxima. Setul contine doi buzz bari fata-spate. Buzz bar-ul pentru partea din fata masoara 72cm (distanta intre posturi 25cm), in timp ce buzz bar-ul pentru partea din spate masora 67c..
228,60Lei
Model: CRP032
Extrem de popular, modelul original Ranger a fost în gama noastră pentru mai mulți ani. Cu toate acestea, datorită evoluției materialelor a și a procesului de producție, suntem acum în măsură să vă oferim noul și îmbunătățitul Ranger MK2. MK2 este disponibil în versiuni de 3 și 4 lansete și benefici..
179,10Lei
Model: CBI124
Clips proiectat pentru linii inguste de pescuit. Tija reglabila de tensionare pentru a permite acomodarea firelor monofilament cu diametru redus. Poate fi folosit si cu bobinele de lumina atunci cand pescuiti cu linii de slabire pentru a indica o crestere a muscaturii. Marimea este univers..
43,20Lei
Model: CAC596
 Proiectate pe calculator în CAD, clipsurile de linie retin firul în siguranta, fara aprovoca daune. Firul sta într-un mic locas dedicat, format chiar între bratul clipsului si blancullansetei, astfel ca nu este deteriorat. O pelicula din cauciuc previne deteriorarea blancului. Disponibil în dou..
45,90Lei
Model: CBB007
Conceput pentru a transforma toti buzzbarii Black Label in sistem Goal Post. Permite ca buzzbarii si pichetii din aceiasi gama sa se potriveasca cu rod pod ul Black Label. Contine 4x suruburi, 2 capace obturatoare si 1 x cheie de tip Allen...
40,50Lei
Model: CBB006
Saibe ce ofera o fixare sigura atunci cat atasati avertizorii la buzzbari sau buzzbarii la picheti. Mult mai rezistente decat cele din cauciuc si, de asemenea, mai putin predispuse la intindere. Patru saibe in pachet. Ambalaj din carton 100% reciclat.Detalii:Saibe pentru fixarea avertizorilor la buz..
20,70Lei
Model: CBI118
Stick reglabil conceput pentru setarea tensiunii de aveti nevoie in indicator - pur si simplu insurubati cablul dorit, lantul sau bratul quiver si blocati-l in pozitia dorita. Fabricat din plastic de culoare neagra, extrem de rezistent la uzura, realizat prin injectie.Caracteristici:Regleaza tensiun..
26,10Lei
Model: CBB022
Talpica de culoare neagra, anodizata, prevazuta cu hockey stick reglabil integrat. Stick-ul reglabil va permite sa setati tensiunea de care aveti nevoie in indicator - pur si simplu insurubati cablul dorit, lantul sau bratul quiver si blocati-l in pozitia dorita. Bratele laterale sunt dotate cu..
103,50Lei
Model: CBI072
 Constructie solida, rezistent la uzura, turnat din plastic negru. Poate fi folosit împreuna tijele flexibile Black Label Springer Arm, Swinger Arm,coarda din Dacron, lantul din bile sau lantul simplu. Filet usor de utilizat...
18,90Lei
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)